Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Γλυνιαδάκης:”To Ρέθυμνο προσφέρει κοινωνικό έργο”

Γλυνιαδάκης:”To Ρέθυμνο προσφέρει κοινωνικό έργο”

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο οποίος έδωσε το παρών στο 4ο summer camp του Ρεθύμνου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια της ομάδας να μάθει το άθλημα στα νέα παιδιά, τονίζοντας ότι είναι κάτι που δεν υπήρχε στην Κρήτη στο παρελθόν.

Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι και τώρα και στο μέλλον θα υποστηρίζει και θα βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια της ομάδας, για την οποία είπε ότι εκτελεί κοινωνικό έργο.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Κατ’ αρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που μίλησα σε αυτά τα παιδιά. Έχω παίξει σε αυτήν την ομάδα και ξέρω πως λειτουργεί και πως έχει αγκαλιάσει όλη την πόλη και το αντίστροφο. Είναι κάτι μοναδικό αυτό που συμβαίνει εδώ, στην Κρήτη τουλάχιστον. Μία ομάδα Α1 να ενισχύει, να μαθαίνει μπάσκετ και να εκπαιδεύει μικρά παιδιά.

Είναι κάτι που δε συμβαίνει στην Κρήτη και έλειπε πολύ. Εγώ σαν αθλητής και σαν Κρητικός το υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και πόσο μάλλον σαν πρώην παίκτης αυτής της ομάδας, που έχω ζήσει από μέσα το πως λειτουργεί αυτός ο οργανισμός και τι κοινωνικό έργο προσφέρει»!

Όσον αφορά τον ίδιο και το μέλλον του μετά το μπάσκετ είπε:

«Δεν έχω προλάβει να συνειδητοποιήσω πως είναι να σταματάς τον αθλητισμό. Το καλοκαίρι τρέχει με πολλές υποχρεώσεις και νέες προκλήσεις, οπότε δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έχω σταματήσει. Θεωρώ ότι θα το καταλάβω τον Σεπτέμβρη που θα βρίσκομαι στο σπίτι και θα παρακολουθώ μπάσκετ από το σπίτι μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…