Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Γερεουδάκης: “Οι παίκτριες μου είναι πολεμίστριες”

Γερεουδάκης: “Οι παίκτριες μου είναι πολεμίστριες”

Η Εθνική Νεανίδων είναι και με τη… βούλα στην Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επιτυγχάνοντας τον στόχο που είχε βάλει.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γερεουδάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και μόνο καλά λόγια είχε να πει για τις αθλήτριες του. «Μου έκαναν τεράστια εντύπωση τα ψυχικά αποθέματα που είχαν και ήταν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επίτευξη του στόχου μας. Δεν άφησαν κανένα παιχνίδι. Ήταν πραγματικά μια παρέα, η οποία στα δύσκολα έμεινε ενωμένη. Οι παίκτριές μου δίχως υπερβολή είναι πολεμίστριες.

Η Κριμίλη έπαιξε με διάστρεμμα στο β’ ημίχρονο με την Τουρκία, η Μπουντούρη είχε πρόβλημα με το στομάχι της και η Εζέτζα έσφιξε τα δόντια και έπαιξε παρά το διάστρεμμα που είχε πάθει. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά είχαμε και διάρροιες κάτι το οποίο ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα. Για να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά τεράστια ήταν η συμβολή του γιατρού και της φυσιοθεραπεύτριας της ομάδας. Θέλω να ευχαριστώ τις παίκτριές μου για όλο το διάστημα που είμαστε μαζί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ως τους αγώνες.

Έδειξαν μεγάλη καρδιά. Από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, Λία Γκουζίνη και Χρήστο Γκογκάκη, τον γιατρό Ειρηναίο Καραμάνη, τη φυσιοθεραπεύτρια Νικολέτα Σίνα, τον αρχηγό αποστολής κ. Γιάννη Αλεξόπουλο και όλους τους ανθρώπους από την ομοσπονδία που όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν στο πλευρό μας και μας βοήθησαν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Παπαγιάννης: «Ύψιστη τιμή να αγωνίζομαι για την πατρίδα μας»

Μεγάλη τιμή να αγωνίζεται για την εθνική ομάδα υποστήριξε ο Γιώργος Παπαγιάννης σε ανάρτησ…