Κεντρική Γυναίκες Επαγγελματίας η Κοίλια

Επαγγελματίας η Κοίλια

katagrafi e1562768318359

Επαγγελματίας θα είναι από την επόμενη σεζόν η Παρασκευή Κοιλιά, η οποία υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει την συνεργασία του με την Παρασκευή Κοιλιά και για τη νέα σεζόν 2019-20.

Η 18χρονη πλέι μέικερ (1.73μ.) έκανε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Σύλλογο και έπειτα από τις επιτυχίες και τους τίτλους που έχει κατακτήσει στα τμήματα υποδομών του «τριφυλλιού» στοχεύει σε ανάλογη πορεία και στις γυναίκες στο μέλλον.

Πρώτη ομάδα της Παρασκευής Κοιλιά ήταν ο Διαγόρας Ρόδου από το 2012 μέχρι το 2016 και έκτοτε αγωνίζεται με τα «πράσινα» χρώματα.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Παρασκευή Κοιλιά ανέφερε «Είμαι χαρούμενη που υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και για μένα είναι ιδιαίτερο που γίνεται με τον Παναθηναϊκό.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τον προπονητή Γιώργο Καντζιλιέρη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου.

Αυτός θα είναι ο τέταρτος χρόνος μου στον Παναθηναϊκό, έχω ζήσει μεγάλες στιγμές σε επίπεδο ακαδημιών και φιλοδοξώ να ζήσω ανάλογες  και με τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟ  από φέτος κιόλας  στην Α1.

 Γνωρίζω πολύ καλά ότι η φανέλα του «τριφυλλιού» είναι βαριά ωστόσο θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…