Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Αυτό είναι το νέο ρόστερ των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο!

Αυτό είναι το νέο ρόστερ των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο!

mnt coach popovich 19801020jpg 1

Σε πρώτο θέμα των τελευταίων ημερών έχουν εξελιχθεί οι ανακατατάξεις του ρόστερ των ΗΠΑ, ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου της Κίνας.

Συγκεκριμένα, μετά τις διαδοχικές αποχωρήσεις των πρωτοκλασάτων παικτών της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς, άρχισαν το ένα μετά το άλλο να ακούγονται τα πιθανά ονόματα των παικτών που θα πάρουν την θέση τους.

Σήμερα, η USA Basketball προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση των προσθηκών που θα γίνουν ενόψει του World Cup training camp (5-9 Αυγούστου) οι οποίες είναι αυτές των  Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς), Μόντρεζλ Χάρελ (Κλίπερς), Μέισον Πλάμλι (Νάγκετς), Τζούλιους Ραντλ (Νικς), Μάρκους Σμαρτ (Σέλτικς) και Θάντεους Γιανγκ (Μπουλς).

Παράλληλα, από τις αρχικές επιλογές παραμένουν οι  Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Κάιλ Λόουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), P.J. Τάκερ (Ρόκετς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς) και Κέμπα Ουόκερ (Σέλτικς).

Όλοι οι παραπάνω θα βρεθούν στο Λας Βέγκας για την προετοιμασία της ομάδας, από τους οποίους ο Πόποβιτς θα επιλέξει τους 12 που θα πάνε στην Κίνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…