Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Άθλια προσπάθεια εμπλοκής του ΓΣΠ σε πολιτικά παιχνίδια

Άθλια προσπάθεια εμπλοκής του ΓΣΠ σε πολιτικά παιχνίδια

peristeri1

Μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΓΣΠ με αφορμή μία ανάρτηση υποψήφιων της Ν.Δ. με τον πρόεδρο, Φίλιππο Κότση. Στη φωτογραφία, που αναρτήθηκε, φαίνεται ο πρόεδρος του ΓΣΠ και υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και έγραψαν ότι το Περιστέρι έκανς εκδήλωση προς τιμή τους.

Τα μέλη του ΓΣΠ ζητούν από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. να κάνουν γνωστό αν συμφωνούν με τη λαθρόχειρα που εμπλέκει τον σύλλογο με το κυνήγι ψήφων και  αν δεν συμφωνεί να αποκαταστήσει την τιμή του συλλόγου.

Αναλυτικά:

“ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Στο προφίλ του Facebook του Μπάμπη Καραθάνου, υποψηφίου της Ν.Δ. , ανέβηκε την 1η Ιουλίου, φωτογραφία μεταξύ άλλων δική του με τον συνυποψήφιο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον πρόεδρο του Γ.Σ Περιστερίου, Φίλιππο Κότση με την παρακάτω λεζάντα.

«Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Μπάμπης Καραθάνος πάμε δυνατά στα δυτικά στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου προς τιμή μας!

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο Φίλιππο Κότση, τον Ανδρέα Πολέμη τον Γιώργο Παρδακιδη τον Νίκο Κατσουρίδη τον Μανώλη Τσαγκιωτη όλα τα μέλη του ΔΣ και τους φίλους της ομάδας μας για την παρουσία τους».

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ. Περιστερίου συμφωνούν με αυτή την λαθρόχειρια που εμπλέκει τον ιστορικό σύλλογο στο μικροκομματικο κυνήγι ψήφων και μάλιστα σε εκδήλωση που ο ίδιος ο Σύλλογος διοργάνωσε προς τιμή των υποψηφίων η όχι.

Αν ναι τότε θα είναι η πρώτη φορά που ο Γ.Σ. Περιστερίου στα 48 χρόνια της ιστορίας του, εμπλέκεται στο κομματικό παιχνίδι.

Αν όχι τότε οφείλει ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου να αποκαταστήσουν την τιμή του Συλλόγου με συγκεκριμένες και καθαρές ενέργειες διάψευσης.
Αναμένουμε.

Τα μέλη του Γ.Σ.Π.

Ξενοφών Βυλλιώτης

Γιάννης Θεοδωρόπουλος

Ξενοφών Θεοδωρόπολος

Δημήτρης Κατσίκης

Γιάννης Μαλάμης

Νίκος Πέππας

Σάκης Πέππας

Παύλος Σιδέρης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…