Κεντρική Β' Εθνική Αποκλειστικό: Δεν ανεβαίνει στην Α2 ο Τρίτωνας!

Αποκλειστικό: Δεν ανεβαίνει στην Α2 ο Τρίτωνας!

Αρκετές ανακατατάξεις αναμένεται να υπάρξουν στις Εθνικές Κατηγορίες, καθώς αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα και αναμένεται να μην δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα, που θα συμμετείχαν. Ο Τρίτωνας είναι ο πρώτος επιλαχών σε περίπτωση που αδειάσει μία θέση στην Α2 Εθνική Κατηγορία, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Ebasket.gr δεν θα αποδεχθεί να καλύψει ενδεχόμενη κενή θέση στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Ο Τρίτωνας πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και κατάφερε στους αγώνες κατάταξης να πάρει την πρώτη προνομιούχα θέση. Ο Τρίτωνας, όμως, αντιμετωπίζει προβλήματα και από ότι φαίνεται αν προκύψει κάποιο κενό στην Α2, δεν θα αποδεχθεί πρόταση για να το καλύψει.

Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη κερδισμένο είναι το Αγρίνιο. Η ομάδα του Αγρινίου έχει τη δεύτερη προνομιούχα θέση και είναι πολύ πιθανό τη νέα χρονιά να αγωνιστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Οι Αγρινιώτες θα περιμένουν να ελευθερωθεί θέση στη δεύτερη κατηγορία και σ΄αυτήν την περίπτωση τη νέα σεζόν θα παίζουν στα παρκέ της Α2!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Κολοσσός Ρόδου: Ανακοίνωσε Μπαρσέλο

Ο Κολοσσός Ρόδου ενισχύθηκε στην περιφέρεια, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 23χρονου Αμερ…