Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: “Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έχω το δικό μου παπούτσι” (vid)
NBA

Αντετοκούνμπο: “Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έχω το δικό μου παπούτσι” (vid)

Giannis Antetokounmpo giannis antetokounmpo 41394802 680 620

Στο Zoom Freak 1, τα παπούτσια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, επικεντρώνεται το 5ο επεισόδιο του “Ι am Giannis”.

Αρχικά ο ΜVP του ΝΒΑ είπε στη mini movie της Nike: “Έπαιζα το παιχνίδι με τα παπούτσια, τα έβγαζα και τα περνούσα στον Θανάση. Τα έβαζε και έπαιζε εκείνος. Ειλικρινά τώρα του έχω δώσει τόσα πολλά παπούτσια. Μπορεί να τα ευχαριστηθεί”.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είπε:

“Δεν ήταν τόσο δύσκολο. Όλοι λένε πόσο δύσκολο ήταν. Εντάξει, ήμουν μεγαλύτερος, αλλά έκανε αυτό που έπρεπε. Έπαιζε καλύτερα με τα παπούτσια”.

Ο Γιάννης πρόσθεσε:

“Εγώ και τα αδέλφια μου ήμασταν πάντα κοντά ο ένας στον άλλον. Ο Θανάσης υπέγραψε μια συμφωνία με μια ελληνική ομάδα και επέστρεψε με ένα ζευγάρι παπούτσια. Ήταν τα Kobe 4 σε λευκό και κόκκινο. Και όταν τα είδα του είπα ”σε παρακαλώ άσε με να τα βάλω”. Στην αρχή μου είπε ”όχι, είναι δικά μου. Δεν τα έχω βάλει ακόμα, άσε με να τα ευχαριστηθώ λίγο και μετά μπορείς να τα έχεις”. Και έρχεται ο μπαμπάς μου και λέει δεν το κάνουμε αυτό. Ό,τι έχεις θα το μοιράζεσαι. Το να έχεις μόνο εσύ πράγματα δεν είναι επιλογή. Θα τα δώσεις και στον αδελφό σου. Είσαι ο μεγαλύτερος αδελφός πρέπει να δώσεις το καλό παράδειγμα”.

Ο Θανάσης συνέχισε:

“Σε σύγκριση με άλλα προβλήματα που είχαμε, αυτό δεν ήταν τίποτα. Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις έναν τύπο που αλλάζει παπούτσια με τον αδελφό του και μετά χάνεις με 40 πόντους. Δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις. Ακόμα και αν το θες σκέφτεσαι, ‘φίλε δεν έχεις παπούτσια, αλλά…’.

Στην συνέχεια το βίντεο φτάνει στο Zoom Freak 1 και ο Γιάννης υπογράμμισε:”Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έχω το δικό μου παπούτσι, αλλά στο τέλος της ημέρας αν δουλέψεις σκληρά και πιστέψεις στα όνειρα σου πράγματα σαν και αυτό μπορούν να συμβούν. Το παπούτσι εκπροσωπεί το να είσαι διαφορετικός, το να είσαι μοναδικός και τον τρόπο που παίζω. Το να είναι ένας παίκτης στο μέγεθος μου και να κάνει αυτά που κάνω, τα… freakish πράγματα που κάνω στο παρκέ. Γι’ αυτό θέλαμε να είναι κάτι διαφορετικό.

Έχει να κάνει με το να είσαι freakish και διαφορετικός. Ό,τι κάνω εκπροσωπώ την οικογένεια μου και νομίζω ότι ο πατέρας μου έκανε σπουδαία δουλειά με το να μας μεγαλώσει, να μας δείξει πως να είμαστε πειθαρχημένοι και πως να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, πως να αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Έκανε ότι χρειάστηκε για εμάς. Θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά του. Γι’ αυτό επέλεξα το τριαντάφυλλο.

Τα αγαπούσε γι’ αυτό θέλω να είναι εκεί σε κάθε βήμα που κάνω θα είναι εκεί να με βοηθάει. Όλο αυτό είναι σουρεαλιστικό. Σίγουρα στα 16 ή τα 17 μου ποτέ δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο. Ποτέ. Αλλά η σκληρή δουλειά σε αποζημιώνει. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου και τα όνειρα σου και δουλεύεις σκληρά πράγματα σαν κι αυτό μπορούν να συμβούν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπλέικ Γκρίφιν

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μπλέικ Γκρίφιν Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποφάσισε να βάλει τέλος στ…