Κεντρική Basket League ΑΕΚ AEK: Ο Μπόβαλης στη Γενεύη για την κλήρωση του BCL

AEK: Ο Μπόβαλης στη Γενεύη για την κλήρωση του BCL

champions league

Η ΑΕΚ θα δώσει το παρών στην κλήρωση του Basketball Champions League της νέας σεζόν. Εκπρόσωπος της Ένωσης στην κλήρωση, που θα γίνει στη Γενεύη την Πέμπτη στις 12:00, θα είναι ο Operations Manager Ηλίας Μπόβαλης,

Αναλυτικά:

“Tην Πέμπτη (04/07), στις 12:00 (ώρα Ελλάδας), θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Basketball Champions League 2019-20.

H διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο «House of Basketball» της Γενεύης, αλλά οι εργασίες (workshop) θα ξεκινήσουν από Τετάρτη (03/07). Από πλευράς ΑΕΚ BC θα δώσει το «παρών» ο Operations Manager, Ηλίας Μπόβαλης.

H «Βασίλισσα» είναι μία από τις 24 ομάδες που έχουν κερδίσει την απευθείας συμμετοχή στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ενώ οι υπόλοιπες 8 ομάδες που θα βρίσκονται στην κανονική περίοδο θα προκύψουν από τους προκριματικούς γύρους.

Οι 24 ομάδες που έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους στη φάση των ομίλων είναι: AEK, ΠΑΟΚ, Περιστέρι, Οστάνδη (Βέλγιο), Νίμπουρκ (Τσεχία), Μανρέσα, Ιμπεροστάρ Τενερίφη, Σαραγόσα (Ισπανία), Ορτέζ, Ντιζόν, Στρασμπούρ (Γαλλία), Μπάμπεργκ, Βέχτα (Γερμανία), Χάποελ Ιερουσαλήμ, Χολόν (Ισραήλ), Ντιναμό Σάσαρι, Μπρίντιζι (Ιταλία), Ρίγα (Λετονία), Νεπτούνας (Λιθουανία), Ανβίλ (Πολωνία), Μπάνβιτ, Μπεσίκτας, Γκαζιάντεπ, Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία).

Η έναρξη της φάσης των ομίλων είναι προγραμματισμένη για τις 15 Οκτωβρίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…