Κεντρική Ελλάδα Camp Ξεκίνησε το Μουδανιά Basketball Camp (pics, vid)

Ξεκίνησε το Μουδανιά Basketball Camp (pics, vid)

Άρχισε το ΜΟΥΔΑΝΙΑ BASKETBALL CAMP σήμερα, το οποίο διεξάγεται στο κλειστό των Νέων Μουδανιών και θα κρατήσει για 4 ημέρες. Από αύριο θα υπάρχει η παρουσία του κορυφαίου Skill Development και καταρτισμένου coach του ΝΒΑ, Ganon Baker, αλλά και του Δημήτρη Γαλάνη.

Με επικεφαλής τον Αλέξη Παναγιωτόπουλο και μια πλειάδα έμπειρων και φιλόδοξων προπονητών, τα παραπάνω από 100 παιδιά που συμμετέχουν στο καμπ την πρώτη ημέρα προπονήθηκαν πάνω σε ατομικές δεξιότητες και έπαιξαν σε προπονητικά διπλά χωρισμένα ανά ηλικίες, ενώ συμμετείχαν σε 3ON3 και διαγωνιστικά παιχνίδια.

Καλεσμένος της πρώτης ημέρας του καμπ ήταν ο πολύπειρος Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος μονοπώλησε το ενδιαφέρον των παιδιών με τις ερωτήσεις του και τους έδωσε μια ξεκάθαρη συμβουλή. “Θα πρέπει να δουλεύετε πολύ, να ακούτε τους προπονητές σας, να είστε καλοί μαθητές και να αγαπάτε τον αθλητισμό”. Ο Ελληνας τεχνικός ευχαρίστησε τα παιδιά και φυσικά δεν έλειψε και η αναμνηστική φωτογραφία. Οι συμμετέχοντες είναι τόσο από την Χαλκιδική, όσο και από τη Θεσσαλονίκη, σε μια προσπάθεια να μάθουν για 4 ημέρες τα μυστικά του μπάσκετ από τους ειδικούς.

Υπενθυμίζεται πως από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη σειρά παίρνουν ο Ganon Baker και ο Δημήτρης Γαλάνης, που ολοκλήρωσαν την 4ημερη παρουσία στο Βερολίνο, όπου συμμετείχαν σε καμπ υπό την αιγίδα της Γερμανικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Το 1ο Skill Development Basketball Camp στο Μέτσοβο

Μια ομάδα έμπειρων προπονητών, με επικεφαλής τον coach Δημήτρη Γαλάνη, είναι έτοιμοι να σα…