Κεντρική Elite League Τριανταφύλλου σε Ερμή:”Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους!”

Τριανταφύλλου σε Ερμή:”Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους!”

ermis triantafillou

O Λεωνίδας Τριαντφύλλου, αποχωρεί από τον Ερμή Αγίας μετά από τρία άκρως επιτυχημένα χρόνια στην ομάδα, και με ανάρτηση του στα social media, ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα για την συνεργασία τους.

Ειδική αναφορά έκανε στον Πρόεδρο της ομάδας Θοδωρή Ριζούλη, για την οικονομική και ψυχολογική προσφορά του στον σύλλογο της Θεσσαλίας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Μετά από τρία χρόνια η συνεργασία μου με την ομάδα της Αγιάς φτάνει στο τέλος της.. Ήταν τρία χρόνια αλληλοβοήθειας, αλληλοστήριξης, άψογης συνεργασίας, αγάπης, χαράς και πολλών άλλων όμορφων συναισθημάτων..

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα χρόνια μαζί σας.. Ελπίζω να τα φέρει έτσι η ζωή ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε…

Δεν θα μπορούσα να μην κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στον άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια πασχίζει οικονομικά άλλα και ψυχολογικά ώστε η ομάδα της Αγιάς να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο..ΚΥΡΙΕ Ριζούλη Θοδωρή Rizoulis Apples σας ευχαριστώ πραγματικά για όλα…άνθρωποι σαν και εσάς πιστεύω πως σπανίζουν στο χώρο αυτό…

Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους σας με υγεία και δύναμη για να πετύχετε όλους τους στόχους που ξερω πολύ καλά ποιοι είναι…!!!

Υ.γ. Νιώθω μεγάλη τιμή που συνεργάστηκα με όλους τους προπονητές και συμπαίκτες  αυτά τα 3 χρόνια…εύχομαι στον καθένα σας ότι καλύτερο…

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω και την μεγαλύτερη μορφή του συλλόγου που έμενα προσωπικά μου δίδαξε πολλά πράγματα τόσο μπασκετικά όσο και προσωπικά..Σε ευχαριστώ για όλα ΝΕΣ….!!!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Παιχνίδια φωτιά σε play off και play out

Συνέχεια σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Elite League Έντονο ενδιαφέρον έχουν οι αναμε…