Κεντρική Ελλάδα Tουρνουά 3Χ3… by AntetokounBros!

Tουρνουά 3Χ3… by AntetokounBros!

anteto2

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του επιστρέφουν στην Ελλάδα και προσκαλούν αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν σε ένα τουρνουά μπάσκετ 3X3 στις 28 και 29 Ιουνίου και να γίνουν καλύτεροι αθλητές, συνάνθρωποι και πολίτες.

Με αφορμή το τουρνουά των AntetokounBros (28-29/6), η NIKE αναλαμβάνει την ανάπλαση τριών γηπέδων μπάσκετ σε γειτονιές της Αθήνας σε συνεργασία με Έλληνες graffiti artists. Κάθε πόντος του τουρνουά ισοδυναμεί με 1 ευρώ, το οποίο η ΝΙΚΕ θα επενδύσει στη βελτίωση των προπονήσεων μπάσκετ για τις κοινότητες.

Με το «AntetokounBros 2019», ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς και τα αδέλφια του έχουν σκοπό να εμπνεύσουν τα νέα παιδιά να αρχίσουν να αθλούνται, να ενδιαφέρονται για την κοινωνία στην οποία ζουν και να μοιραστούν μαζί τους τις αξίες που καθόρισαν την πορεία τους: τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση στους στόχους, τον αλτρουισμό και την αγάπη για την οικογένεια και τον αθλητισμό.

Το τουρνουά είναι ανοιχτό για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14-18 ετών και οι εγγραφές αρχίζουν σήμερα, 10 Ιουνίου, στο nike.com/giannis. Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξάρτητα του αν φτάσουν στους τελικούς, θα κερδίσουν την επίσημη φανέλα των AntetokounBros και μια θέση στη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου στο γήπεδο στα Σεπόλια, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…