Κεντρική Β' Εθνική Το μήνυμα του Καράβολα: «Αιγάλεω στα εύκολα, Αιγαλεάρα στα δύσκολα» (pic)

Το μήνυμα του Καράβολα: «Αιγάλεω στα εύκολα, Αιγαλεάρα στα δύσκολα» (pic)

aigaleo 1

Το Αιγάλεω περνάει δύσκολες ώρες. Η διαχείριση της ομάδας θα περάσει στον Ερασιτέχνη, με τον Χριστόδουλο Καράβολα να στέλνει το δικό του μήνυμα για τα όσα συμβαίνουν στο Σίτι.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ…

Οταν ξεκινησα αυτό το ταξιδι με την ομαδα που με αγαπησε και αγαπώ οι στόχοι και τα όνειρα ήτανε τεραστια. Θεωρώ ότι πρέπει να απολογηθώ σε εσάς στο κόσμο που με πιστεψε και κάθε Κυριακή ερχομενος στο γηπεδο χειροκροτουσε εμένα και τα υπολοιπα παιδια και κοιτωντας με στα μάτια το μηνυμα που εισεπραττα ήτανε στο να μη τελειώσει ποτε αυτή η χαρα η τρελή πορεια αλλά ακόμα περισσότερο αυτή η παρανοια που ζουσαμε όλοι μαζι σε κάθε αγωνα και το χερομασταν με τη καρδια μας. Αυτά που καταφεραμε ητανε κάτι το καταπληκτικο 2 πρωταθληματα και 1 κυππελο αλλά αυτό που πραγματικα εμεινε και θα θυμομαστε όλοι μας είναι οι παρεες που δημιουργηθηκαν αλλά και οι φοβερες στιγμες που ζησαμε. Μπορεί λοιπόν να μη μπορέσω φετος να βοηθήσω φετος την ομαδα της καρδιας μου από οικονομικης πλευρας λόγο πολλών διαδοχικών προβλημάτων που μου συνεβησαν.Αλλα αυτό που μπορω και θα κάνω είναι ότι θα είμαι ο πρωτος που θα ιδρωνω τη φανελα που αγαπω με ψηλα το κεφάλι και για το καλύτερο για την ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ ΜΟΥ!

Κλεινοντας θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΗ ΗΡΩΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Αιγάλεω στα ευκολα ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…