Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου για το μέλλον του Πιτίνο

Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου για το μέλλον του Πιτίνο

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα και πλέον στρέφουν οι “πράσινοι” το βλέμμα τους στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά. Πρώτο μέλημα είναι η παραμονή του Ρικ Πιτίνο και όπως δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σε λίγες ημέρες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην Cosmote TV:

“Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Από το 2005 και έπειτα ήταν οι πρώτοι τελικοί που δεν είχαν έκτροπα και διακοπές και προκαλώ όλους να δουν τι ήταν αυτό που έλειπε για να καταλάβουν που υπήρχε το πρόβλημα τόσα χρόνια”.

Για την παραμονή του Ρικ Πιτίνο: “Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως. Θέληση όλων μας είναι να μείνει. Αυτό έχει εκφράσει και σε εμάς, είμαι αισιόδοξος. Συμφωνώ μαζί του σε όλα τα πράγματα και στις ιδεές μας για το μπάσκετ. Θέλει και ο ίδιος να μείνει, πρέπει να γίνουν κάποιες οικογενειακές συζητήσεις και θα έχουμε σύντομα τα νέα. Είμαι αισιόδοξος”.

Για τον Βοτανικό: “Το “Νίκος Γκάλης” είναι ένα γήπεδο που χτίστηκε πριν πολλά χρόνια και έχει κάποιες δυσλειτουργίες. Έχουμε κερδίσει πολλά εδώ, είμαστε συναισθηματικά δεμένοι, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία Παναθηναϊκή Πολιτεία”.

Για τον στόχο της Euroleague: “Στην Euroleague όλες οι ομάδες είναι δυνατές, από του χρόνου θα έχουμε 18 ομάδες, οι φορολογίες είναι διαφορετικές. Εμείς θα ετοιμαστούμε, θα παλέψουμε για το καλύτερο και ο στόχος του Παναθηναικού είναι πάντα η κορυφή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΑΕΚ – Προμηθέας: Στο “Νίκος Γκάλης” ο Λευτέρης Μαντζούκας

Μπορεί ο Λευτέρης Μαντζούκας να ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν ξεχνάει την ομάδ…