Κεντρική Γ' Εθνική Το ευχαριστώ του Ηλυσιακού

Το ευχαριστώ του Ηλυσιακού

ilisiakos

Ο Ηλυσιακός ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν την ομάδα στο φετινό ταξίδι της στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. και η έφορος του τμήματος Θωμοπούλου Ελένη, ευχαριστούνε θερμά τον προπονητή της ομάδας μας κύριο Αθανάσιο Θωμόπουλο καθώς και όλους τους συνεργάτες του, κύριο Δημήτριο Μπουζούλα, κύριο Νίκο Αλεξίου, κύριο Ιάσονα Μπάνζι, κύριο Αθανάσιο Τσάκαλο, κύριο Αλέξανδρο Παπαδημητράκη και τους παίκτες μας για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, την σωστή λειτουργία, την καθημερινή προσήλωση και δουλειά, καθώς και για την εικόνα της ομάδας εντός κι εκτός γηπέδου.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα και στήριξε με κάθε δυνατό τρόπο την ομάδα, με υγιή τρόπο και πολύ όμορφη εικόνα όλη την χρονιά. Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και ειδικά τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει με πολλούς και διαφόρους τρόπους όλη την χρονιά, αυτοί είναι οι εξής επιχειρηματίες: ο κύριος Δημήτρης Μανωλάς, ιδιοκτήτης των Dolce & Γραμμες των οριζόντων (Γρ. Αυξεντίου 58-60, Άνω Ιλίσια), ο κύριος Αλέξης Σέκκας, ιδιοκτήτης του 9 street coffee (Γρ. Αυξεντίου 9, Ζωγράφου), οι κύριοι Σταμάτης Τσολάκης & Γιώργος Τσιμωτάς, ιδιοκτήτες του Bourbon specialty coffees (Γρ. Αυξεντίου 51, Άνω Ιλίσια), ο κύριος Ηλίας Πασσάς, ιδιοκτήτης των Μικρασιάτικο μεζεδοπωλείο & Junction (Αμμοχώστου 9, Άνω Ιλίσια), ο κύριος Τέλης Νίκας, ιδιοκτήτης του Κάτι Αλλιώτικο ψητοπωλείο (Γρ. Αυξεντίου 73, Άνω Ιλίσια), οι κύριοι Θοδωρής και Νίκος Τρελλόπουλος ιδιοκτήτες του Wellness Stores (Γεωργίου Παπανδρέου 88, Γουδί), την εταιρεία Affidea που κάλυψε τις ιατρικές μας ανάγκες καθώς και ανθρώπους, φίλοι της ομάδας που είναι σταθερά κοντά μας όπως, ο κύριος Τάκης Αρκουλής, ο κύριος Μπάμπης Πασχάλης, ο κύριος Μάνος Κουτσόπουλος και ο κύριος Γιώργος Καρκοβίρης.

Τέλος αφήνουμε το καλύτερο και σημαντικότερο για εμάς, ευχόμαστε ολόψυχα στην οικογένεια του Πέτρου Καραμπά και του Θανάση Γραμματίκα να καμαρώσουν όπως επιθυμούν τους καρπούς της οικογένειας τους, να έχουν υγεία, καλή τύχη και ότι καλύτερο από τα βάθη της καρδιάς μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…