Κεντρική Διεθνή Τεόντοσιτς:”Πήγα αργά στο ΝΒΑ”

Τεόντοσιτς:”Πήγα αργά στο ΝΒΑ”

teodosic servia

Ο Μίλος Τεόντοσιτς, σε συνέντευξη που έδωσε δήλωσε ότι πήγε στο ΝΒΑ αργότερα από ότι έπρεπε, λέγοντας ότι έπρεπε να πάει νωρίτερα, λέγοντας ότι ιδανική ηλικία είναι τα 24-25 που πήγε ο συμπατριώτης του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Παράλληλα, θυμήθηκε το παιχνίδι της Σερβίας με την Ισπανία το 2010, όταν είχε πάρει ένα “τρελό” σουτ που έδωσε στην εθνική του ομάδα την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, και είπε ότι πήρε το σουτ λόγω κούρασης λέγοντας ότι δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το λέι απ.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Πιστεύω πως πήγα στις ΗΠΑ πολύ αργά. Η ηλικία στην οποία ήρθε o Μπογντάνοβιτς είναι η ιδανική. Το να πας στο ΝΒΑ στα 24, 25 όταν έχεις ήδη πετύχει κάτι στην Ευρώπη, όταν έχεις ωριμάσει κι έχεις αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω είναι ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή γι’ αυτόν”.

Για το αν έχει μετανοιώσει που πήγε στο ΝΒΑ: “Δεν ήθελα να τελειώσει η καριέρα μου και να αισθάνομαι μετανιωμένος που δεν είχα κάνει το βήμα αυτό. Έτσι, για να δω πως είναι και να έχω άποψη. Ήθελα να δω πως δουλεύουν εδώ, το μπάσκετ που παίζεται, πως λειτουργούν όλα. Είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με την Ευρώπη ο τρόπος με τον οποίο παίζεται το μπάσκετ. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία”.

Σε ερώτηση για το τρίποντο πάνω από τον Γκαρμπαχόσα το 2010 είπε:

“Είχα κουραστεί πολύ στο παιχνίδι αυτό. Είχα εξαντληθεί. Δεν είχα τη δύναμη να τον περάσω εκείνη τη στιγμή. Ίσως να τον περνούσα, αλλά δεν νομίζω πως θα μπορούσα να είχε φτάσει όπως έπρεπε ως το καλάθι. Οπότε το εύκολο για μένα ήταν να σταματήσω και να σουτάρω. Ευτυχώς, μπήκε!

Για το αν ήταν σίγουρος ότι θα το βάλει: “Καθόλου σίγουρος… Μάλιστα κινήθηκα προς το καλάθι, νομίζοντας πως θα βγει έξω, αλλά είδα την μπάλα να μπαίνει. Θυμάμαι τις αντιδράσεις όλων!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…