Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τα σενάρια για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ

paok logo

Μετά το “φάουλ” της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στις 18/6 με την ανακοίνωση που έδινε ως… τελειωμένο (“Νέα σελίδα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ”, ο τίτλος) το θέμα του Γιώργου Καραμάνου (όλο το τελευταίο διάστημα το ebasket.gr διατηρούσε τις επιφυλάξεις του για το κατά πόσο πραγματικά θα “έτρεχε” το ζήτημα Καραμάνου και εν τέλει δικαιώθηκε αφού ο… υποψήφιος επενδυτής απέσυρε το ενδιαφέρον του για την ΚΑΕ) στον “Δικέφαλο” “κοιτούν” την επόμενη μέρα.

Το ζήτημα της επιστροφής του Σούλη Μαρκόπουλου θα προχωρήσει υπό προϋποθέσεις. Δηλαδή, η αποχώρηση κάποιων στελεχών της ΚΑΕ, μοιάζει… απαραίτητη καθώς η συμπεριφορά τους είχε πειράξει τον Μαρκόπουλο. Οι αλλαγές στους “ασπρόμαυρους” ενδεχομένως να είναι αρκετές. Σε πρώτη φάση να “τελειώσει” ο Μπάνε Πρέλεβιτς καθώς το κλίμα γι’ αυτόν έχει γίνει αρνητικό και σχετικά με αυτό το θέμα αλλά και το ζήτημα του Καραμάνου, το ebasket.gr είχε αναφερθεί την Παρασκευή. Πιθανόν να “αποχαιρετήσουν” και οι Σταυρόπουλος, Ζουρνατσίδης, είναι κάτι που “ακούγεται” τις τελευταίες ώρες και το επόμενο διάστημα θα φανεί αν τεθεί αυτό το ζήτημα… Από εκεί και πέρα, ίσως να “προωθηθεί” η περίπτωση του Λάζαρου Παπαδόπουλου που έχει την εκτίμηση της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη.

Ο “Λάζος” το τελευταίο διάστημα ξεκαθάριζε πως υπάρχει θέμα… χρόνου, δηλαδή ότι δεν είναι εύκολο να “μπει” στην ΚΑΕ γιατί έχει κι άλλες ασχολίες. Αν όμως κληθεί από την πλευρά του Σαββίδη να “μπει” μπροστά, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα. Βέβαια, είναι δικό του θέμα αυτό, το αν αποφασίσει να ηγηθεί της ΚΑΕ, έχοντας την βοήθεια του Σαββίδη. Οσον αφορά τον Μαρκόπουλο, εκτός από την θέση του προπονητή που σε πρώτη φάση αυτό έρχεται στο μυαλό, ίσως “παίξει” το σενάριο να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ. Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα είναι απίθανο ο Χάρης Μαρκόπουλος να επιστρέψει από την Κίνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του “Δικεφάλου”, δίχως να σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορεί να “τρέξει” ζήτημα άλλου προπονητή. Ολα τα παραπάνω είναι κάποιες σκέψεις που έχουν γίνει αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το επόμενο διάστημα, πάντως, όλα δείχνουν πως θα γίνουν αλλαγές στην ΚΑΕ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…