Κεντρική Basket League Συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση λευκώματος στον Ηρακλή, προσθήκη στο τιμ

Συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση λευκώματος στον Ηρακλή, προσθήκη στο τιμ

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ηρακλής προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά και έτσι την Πέμπτη 20/6 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Δρακόπουλου. Παράλληλα, θα γίνει και η παρουσίαση του του βιβλίου “Η Ιστορία του Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ”.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει. “Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017, κ. Θεόδωρος Δρακόπουλος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 19:00, για τη νέα χρονιά και τις προοπτικές ανάπτυξης, στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου “Η Ιστορία του Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ” που θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα, στον ίδιο χώρο, με διοργανωτή τον “Όμιλο 1899” και στην οποία η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 με χαρά θα συμμετάσχει.

Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδοτική προσπάθεια η οποία βασίζεται στην πολυετή και ενδελεχή έρευνα του κ. Αλέξανδρου Οικονομίδη και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πλούσια στατιστικά στοιχεία αλλά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό.Στη συνέντευξη Τύπου ο κ.Δρακόπουλος θα κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς και παράλληλα θα αναλύσει το πλάνο για τη νέα χρονιά, που συνοδεύεται με την επιστροφή της Ομάδας στην Basket League”.

Τέλος, ο Δημήτρης Καρβέλας αναμένεται να είναι ο τζένεραλ μάνατζερ του Ηρακλή και θα έχει μαζί του και τον Αλέξανδρο Αναστασιάδη, που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στον Αρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…