Κεντρική Γυναίκες Συνεχίζουν με Μάλαμα τα Μελίσσια

Συνεχίζουν με Μάλαμα τα Μελίσσια

margarita malama melissia

Η γυναικεία ομάδα των Μελισσίων πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρσι, καθώς κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, η οποία είναι η καλύτερη στην ιστορία της. Ύστερα από αυτήν την επιτυχία η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε την επέκταση της συνεργασίας της με την Μαργαρίτα Μάλαμα.

Παράλληλα στην ομάδα θα συνεχίσουν οι Άννυ Κοιλιαρίδη, Πόπη Ζακυνθινού, Στεφανία Πατέρα και Χριστίνα Ναυροζίδου. Οι παίκτριες πρόσφεραν πολλά και τα Μελίσσια επέκτειναν τη συνεργασία μαζί τους. Αντίθετα, παρελθόν αποτελούν οι Δήμητρα Γιαννακοπούλου, Άννα Χιώτη, Σταυριανή Βιντσιλαίου και Θάλεια Κανέλλου

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επέκταση της συνεργασίας με την coach της γυναικείας ομάδας Μαργαρίτα Μάλαμα. Μετά την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, που ήταν και η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας, ΚΑΟ Μελισσίων και Μάλαμα θα πορευτούν μαζί, για τέταρτη σεζόν. Στόχος είναι τα Μελίσσια να παρουσιάσουν και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα ανταπεξέλθει, στο πάντα απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Μετά τη νέα συμφωνία με τον ΚΑΟ Μελισσίων η Μαργαρίτα Μάλαμα δήλωσε τα εξής: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια στα Μελίσσια, γιατί γνώρισα ανθρώπους με πραγματική αγάπη για το άθλημα, που με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν άνθρωπος και σαν προπονήτρια. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεχίσω για ακόμη μια χρονιά. Τα τρία αυτά χρόνια που συνεργαζόμαστε με τους ανθρώπους του σωματείου έχουμε πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα τόσο στο γυναικείο όσο και στα τμήματα υποδομής. Η γυναικεία ομάδα έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Α2 κατηγορία ως ένα αξιόμαχο και αξιοσέβαστο σύνολο, έχοντας ανοδική πορεία κάθε χρόνο, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν που τερμάτισε στην πρώτη τριάδα. Παράλληλα τα τμήματα υποδομών του συλλόγου λειτουργούν σε πολύ υψηλό επίπεδο και ήδη κάποια παιδιά αρχίζουν να ξεχωρίζουν και να έχουν και χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Ο στόχος μας για την επόμενη χρονιά είναι στο γυναικείο να έχουμε ένα υγιές σύνολο παικτριών και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε συνειδητά και ποιοτικά σε καθημερινή βάση, ώστε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όσο για τις αθλήτριες στις υποδομές, που είναι και το μέλλον του σωματείου, είμαι σίγουρη πως έχουν μπει σε ένα πολύ καλό δρόμο και με σωστό προγραμματισμό, από τους πολύ καλούς και καταξιωμένους προπονητές τους, θα καταφέρουν σπουδαία εξέλιξη μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια».

Παράλληλα ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τις αρχηγούς Άννυ Κοιλιαρίδη (8η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα) και Πόπη Ζακυνθινού (9η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα – επιστρέφει υγιής και δυνατή στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό της), αλλά και με τις Στεφανία Πατέρα και Χριστίνα Ναυροζίδου, οι οποίες πρόσφεραν τα μέγιστα στην εξαιρετική αγωνιστική σεζόν της ομάδας και θα συνεχίσουν σε αυτή και για τη νέα περίοδο. Μαζί τους και το νέο αίμα της ομάδας, η Φιλίτσα Τσέτα (γεννημένη το 2000 για 2η σεζόν στην ομάδα), αλλά και οι νεάνιδες Αντωνία Σταμούλη και Ίρις Κωνσταντινίδου, γεννημένες το 2002 οι οποίες προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου. Στα Μελίσσια είναι πάντα στόχος η αξιοποίηση των κοριτσιών από τις ακαδημίες του συλλόγου, αλλά και η προσθήκη νέων παικτριών με φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά.

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ευχαριστεί τις αθλήτριες Δήμητρα Γιαννακοπούλου, Άννα Χιώτη, Σταυριανή Βιντσιλαίου και Θάλεια Κανέλλου, οι οποίες δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο. Η προσφορά τους στο διάστημα που συνεργάστηκαν με τα Μελίσσια ήταν σημαντική και θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ομάδας μας. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη συνέχεια της προσπάθειας.

Τέλος, η επιτροπή γυναικείου του ΚΑΟ Μελισσίων, στο πλαίσιο που έχει θέσει τα τελευταία χρόνια, κάνει γνωστό ότι συνεχίζει να υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, την προσπάθεια για μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, πάντα πιστή στο τρίπτυχο, «σκληρή δουλειά, υγεία, καλό μπάσκετ». Προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν γίνει ήδη οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για το ρόστερ της επόμενης περιόδου οι οποίες και θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…