Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος υπέρ Ολυμπιακού: “Συμφωνώ με την απόφασή του, πρέπει να αλλάξουν πολλά…”

Σφαιρόπουλος υπέρ Ολυμπιακού: “Συμφωνώ με την απόφασή του, πρέπει να αλλάξουν πολλά…”

sfairopoulos

Για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στα πλέι οφ μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε ΜΜΕ του Ισραήλ. Ο Ελληνας κόουτς είπε: “Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας ξέρουν καλά τι κάνουν και γιατί το κάνουν.

Η απόφασή τους είναι προϊόν σκέψης. Συμφωνώ με την απόφαση του Ολυμπιακού. Πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι μόνο θέμα η  κόντρα με τον Παναθηναϊκό, είναι πολλά που πρέπει να αλλάξουν”.

Για την παρουσία του στο Ισραήλ: “Το Ισραήλ είναι μια χώρα που μοιάζει με κάποιους τρόπους στην Ελλάδα. Ο κόσμος είναι ανοιχτός, ζεστός και φιλόξενος και έκανε την προσαρμογή μου πιο εύκολη. Η Μακάμπι είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είναι κάτι που το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή. Μεγάλος από κάθε άποψη. Συνθήκες ατμόσφαιρα, παίκτες, ιδιοκτήτες, διοίκησης… Υπάρχει δυναμική, αλλά και πίεση. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής της Μακάμπι και θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους είχαν το δικό τους μερίδιο στο να έρθω εδώ και για την ευκαιρία που μου δόθηκε”.

Για την πορεία της Μακάμπι Τελ Αβίβ: “Επιτυχημένη θα ήταν αν φτάναμε στα πλέι οφ. Δείξαμε όμως σε όλους πως έχουμε μέλλον και οι παίκτες κατάλαβαν πως δουλεύω ως προπονητής, Είναι μια πολύ καλή βάση για τη συνέχεια. Στη Μακάμπι όλα είναι άσπρο ή μαύρο: Ή χάνεις, ή νικάς, ή φτάνεις ψηλά ή φεύγεις, ή είσαι πρωταθλητής ή είσαι loser. Όλα τα άλλα δεν είναι σημαντικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…