Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σανδραμάνης: «Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια»

Σανδραμάνης: «Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια»

sandramanis

Ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης έχει εμπειρία από τις μικρές εθνικές ομάδες, αλλά για πρώτη φορά θα πάρει γεύση από παγκόσμια διοργάνωση και μάλιστα στην Ελλάδα. Ο γκαρντ του Προμηθέα ανυπομονεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19 που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

-Πρώτη εμπειρία σε Παγκόσμιο, πρώτη φορά για τη δική σας φουρνιά και στην Ελλάδα. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;
«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας αυτή η διοργάνωση. Από τη μια θα παίξουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και από την άλλη μιλάμε για ένα Παγκόσμιο κι όχι Ευρωπαϊκό. Θα είναι πιο δύσκολο το τουρνουά σε σχέση με ό,τι έχουμε συναντήσει στο παρελθόν, με υψηλότερο επίπεδο και μπορείς να χάσεις από όλους αλλά και να κερδίσεις τους πάντες. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια, ειδικά στα νοκ άουτ».

-Η βοήθεια του ελληνικού κοινού δίνει ώθηση αλλά και πίεση. Πώς θα το διαχειριστείτε αυτό;
«Η παρουσία του κόσμου σίγουρα θα μας βοηθήσει. Ασφαλώς θα υπάρχει λίγη περισσότερη πίεση για να τους ευχαριστήσουμε και να πετύχουμε κάτι καλό. Όμως θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και αυτές τις καταστάσεις. Είναι ένα μέρος της εμπειρίας που αποκτάς από τέτοιες διοργανώσεις».

-Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Εθνική;
«Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Πάμε βήμα-βήμα. Στα προηγούμενα τουρνουά ήμασταν καλοί στον όμιλο, αλλά στα χιαστί δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο παιχνίδι και στην πορεία της διοργάνωσης να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε αρκετά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…