Κεντρική Ελλάδα Σάκοτα:”Ο Nίκος Γκάλης είναι το μπάσκετ”

Σάκοτα:”Ο Nίκος Γκάλης είναι το μπάσκετ”

sakota

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, που βρίσκεται στην Ρόδο για να παρακολουθήσει από κοντά το τουρνουά 3on3 προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ, τονίζοντας ότι θα μείνει για πάντα στην ιστορία.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Όταν μιλάμε για τον Νίκο Γκάλη μιλάμε για το μπάσκετ. Χάρη στο Νίκο άρχισαν μεγάλα πράγματα. Έφτιαξε μια ιστορία και μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος τον βλέπει σαν Θεό. Έχουμε κλειστό που λέγεται Νίκος Γκάλης και πολλά πράγματα που δεν τον πρόλαβαν θέλουν να παίζουν σαν αυτόν. Εγώ τον πρόλαβα στα καλύτερά του και αυτό που θυμάμαι ήταν τα φοβερά πλέι οφ ΠΑΟΚ-Άρης που ακόμα και σήμερα να τα βλέπεις ήταν απολαυστικά. Ό,τι συμβαίνει και ό,τι event έχει το όνομά του είναι πολύ καλό.

Εγώ τον είδα στο Παγκόσμιο του ’86 αλλά και το ’87 με την μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα. Είχε συνεχόμενες επιτυχίες και αυτά είναι που θυμάμαι. Είχε ένα ιδιαίτερο στυλ και ακόμα και τώρα τον ακολουθούν παίκτες.

Ολοι δουλεύουμε για να μείνουμε στην ιστορία. Κάποιοι το καταφέρνουν με ένα πρωτάθλημα. Ο Νίκος εννοείται πως θα μείνει για πάντα. Είναι Hall of Famer και ξέρει πολύ καλά πώς να φτάσει στην κορυφή. Εμείς γράφουμε τη δική μας ιστορία όπως έγινε με την ταινία του ’68».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…