Κεντρική Γυναίκες Πρωτέας Βούλας: Παραμένει η Κολλάτου (pic)

Πρωτέας Βούλας: Παραμένει η Κολλάτου (pic)

Τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας θα φοράει και τη νέα χρονιά η Ευγενία Κολλάτου. Η Ελληνίδα παίκτρια ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Πρωτέα, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα. Η ίδια στις δηλώσεις της σημείωσε ότι δεν μπορούσε να εγκαταλείψει και να προδώσει την εμπιστοσύνη της ομάδας.

Αναλυτικά:

“O AEO ΠPΩTEAΣ ΒΟΥΛΑΣ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή της Ευγενίας Κολλάτου στην ομάδα”.

«Η Ευγενία είναι κλειδί για την ομάδα μας. Σαν πραγματική αρχηγός που είναι, παρά τις πολλές δελεαστικές προτάσεις που είχε από ομάδες της Α1, έδωσε με την παραμονή της το σύνθημα για την επάνοδο του Πρωτέα εκεί που ανήκει. Στην Α1.», δήλωσε ο Πρόεδρος Χρήστος Βασιλειάδης.

«Είμαι αρχηγός στον Πρωτέα τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν θα μπορούσα να εγκαταλείψω την ομάδα μου και να προδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Καλώ και τις άλλες συμπαίκτριες μου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ανεβάσουμε τον Πρωτέα στην Α1.», δήλωσε η Ευγενία Κολλάτου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Το σόου της Φασούλα (vid)

Η Μαριέλλα Φασούλα πραγματοποίησε την καλύτερή εμφάνιση της στο ισπανικό πρωτάθλημα, κλέβο…