Κεντρική Γ' Εθνική Πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Πέτρουλας

Πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Πέτρουλας

megarida

Ο Αλέκος Πέτρουλας αποφάσισε να κρεμάσει τη φανέλα του και να μπει στον χώρο της προπονητικής. Ο κόουτς Πέτρουλας θα αναλάβει την την θέση του ως συνεργάτης του Γιώργου Μάνταλου στη Μεγαρίδα, ενώ θα αποτελέσει τον πρώτο προπονητή στο εφηβικό τμήμα.

Αναλυτικά:

“Αλλαγή σκυτάλης στο staff της Αντρικής!
Πέτρουλας αντί Ζιάκα.

Αποχώρηση Andreas Ziakas !

Ολόκληρη η οικογένεια της ΝΕΜ αισθάνεται την ανάγκη & την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον coach Ζιάκα για την συνεισφορά του στην περσινή ονειρική σεζόν.

Επαγγελματικές υποχρεώσεις οδήγησαν στο φιλικό «διαζύγιο», αλλά οι πόρτες της ομάδας θα είναι πάντοτε ανοιχτές για τον coach στο μέλλον.
Ο coach Ζιάκας εκτός από στενός συνεργάτης του coach Μάνταλου στην Αντρική ομάδα & συνυπεύθυνος για τις επιτυχίες της, ήταν & head coach στο Εφηβικό όπου η άνοδος χάθηκε κυριολεκτικά στο καλάθι & στις λεπτομέρειες!
Σε ευχαριστούμε coach για όλα, καλή συνέχεια & εις το επανιδείν!

& στην θέση αυτού Alex Petroulas !

Τελικά το αποφάσισε!
Παρά τη γκρίνια του Μάνταλος Γεώργιος να το σκεφτεί για ακόμη έναν χρόνο ο αγαπημένος της κερκίδας έβγαλε τα μπλε των παιχτών & φόρεσε τα πορτοκαλί του staff.

Ήδη από πέρσι ο Μάνταλος του είχε δώσει αυξημένες αρμοδιότητες, όσον αφορούσε στο ρόλο του στην ομάδα & η ανακοίνωσή του ήρθε να δέσει αρμονικά στην μεγάλη οικογένειά μας.

Ο coach πλέον Πέτρουλας εκτός από συνεργάτης του Μάνταλου θα είναι & head coach στο Εφηβικό επιχειρώντας να οδηγήσει σε μια αρμονική «έξοδο» των παιδιών του Σχολείου μας προς την Αντρική Ομάδα.

Καλή επιτυχία coach Alex στα νέα σου καθήκοντα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ηλιούπολη: Τέλος ο Μάνος (pic)

Δεν συνεχίζει ο Μάνος στον πάγκο της Ηλιούπολης Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ηλιούπο…