Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Το τέλος μιας “μαγικής” χρονιάς (pics)

Περιστέρι: Το τέλος μιας “μαγικής” χρονιάς (pics)

peristeri 1

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Περιστερίου για τη φετινή σεζόν, η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, τους προπονητές και τους εργαζομένους του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola, το βράδυ της Δευτέρας (17/6) παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, τους προπονητές και τους εργαζομένους του Συλλόγου, προκειμένου πει το δικό της «ευχαριστώ» για αυτή, τη «μαγική» χρονιά που ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες!

Ο αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε., Ανδρέας Πολέμης, αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά άξιος οικοδεσπότης στο bar-restaurant «IΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ», όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Κι όπως φάνηκε, το μυστικό για την εξαιρετική πορεία της ομάδας, η οποία στην επιστροφή της στην Basket League, κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Basketball Champions League, δεν ήταν άλλο από το οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει την Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola και φυσικά την σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν άπαντες, ώστε το Περιστέρι να λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο, σε όλους τους τομείς.

Στόχος όλων μας είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο του Περιστερίου!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…