Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ

Περιστέρι: Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ

peristeri kosmos

Το Περιστέρι έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης στην Basket League. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη νίκησε στο πρώτο ματς την ΑΕΚ και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στην έδρα της. Με ανακοίνωση της κάλεσε τον κόσμο της να δώσει δυναμικό παρών.

Αναλυτικά:

“Το Περιστέρι Βίκος Cola “φλερτάρει” με την κατάκτηση της 3ης θέσης και η Διοίκηση σε περιμένει στο “Ανδρέας Παπανδρέου” για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Α.Ε.Κ.

Επιστροφή στην Basket League και στα playoffs αυτής, συμμετοχή στα ημιτελικά κι έξοδος στην Ευρώπη! Μια σεζόν, υπέρ το δέον πετυχημένη που έχει και συνέχεια για τον Γ.Σ.Π. που σε θέλει στο πλευρό του! Γιατί μαζί, πετάμε ψηλότερα!

Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τρίτης (11/6, 19:00) βρίσκονται ήδη στα γραφεία της Κ.Α.Ε. τα οποία θα λειτουργήσουν, σήμερα Δευτέρα (10/6) από τις 17:00 έως τις 21:00 κι ανήμερα της αναμέτρησης από τις 11:00 έως τις 15:00. Ακολούθως, θα ανοίξουν τα εκδοτήρια του γηπέδου όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα “μαγικά” χαρτάκια των οποίων οι τιμές είναι στα πέντε ευρώ (παιδικό), 10 και 20 ευρώ στις θέσεις των V.I.P.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Το πρόγραμμα του Final Four

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Final Four του BCL. Η FIBA γνωστοποίησε και το ωρολόγιο το π…