Κεντρική Α1 Περιστέρι Πεδουλάκης: “Ηταν ότι καλύτερο για τον Καράμπελα αυτό που έγινε με τον Καλάθη”

Πεδουλάκης: “Ηταν ότι καλύτερο για τον Καράμπελα αυτό που έγινε με τον Καλάθη”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Περιστερίου κόντρα στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στη μάχη του νεαρού Καράμπελα με τον Καλάθη.

“Κάναμε μία σοβαρή και δυνατή προσπάθεια και είμαι ευχαριστημένος. Νομίζω πως κυρίαρχο στοιχείο ήταν η κούραση μας. Δώσαμε έξι παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών κι αυτό για μας ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν έχουμε το βάθος κι αυτό φάνηκε στο τέλος που δεν είχαμε την δύναμη να μετακινηθούμε και να βρούμε το “καθαρό” μυαλό.

Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν μεγάλη εμπειρία. Όσο παίζεις με δυνατούς αντιπάλους, τόσο προσεγγίζεις τα πράγματα και τα απομυθοποιείς μέσα σου και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μας. Είδαμε τι θα έχουμε του χρόνου. Τώρα ήμασταν κουρασμένοι από συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια κι αυτή θα είναι η κατάσταση την νέα σεζόν που θα υπάρχει και η Ευρώπη και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για όλους μας, για τους παίκτες, για τους προπονητές, για τον σύλλογο… Για όλους”.

Σε ερώτηση για το πόσο καλό “φροντιστήριο” ήταν για τον Ζώη Καράμπελα οι μονομαχίες με τον Νικ Καλάθη, ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. απάντησε: “Το έχω ξαναπεί από την πρώτη φορά που παίξαμε. Ο Ζώης καλώς ήρθε στο επαγγελματικό μπάσκετ, ο Νικ είναι ένα πολύ έμπειρο παιδί, τον πίεσε, του πίεσε το μυαλό, κατάλαβε πως ήταν ο βασικός δημιουργός της ομάδας και τον πίεσε στο μυαλό πάρα πολύ. Υπήρχε κι ένας εκνευρισμός και από τους δύο και ήταν πολύ λογικό. Εμένα μου άρεσε που άντεξε και πνευματικά και σωματικά απέναντι σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρώπης. Τον κυνήγησε, ήθελε να του πάρει την μπάλα, ήθελε να τον περιορίσει και νομίζω πως ήταν ότι καλύτερο για τον ίδιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι

Δειτε επισης

Περιστέρι: Αρνητικά τα νέα τεστ κορωνοϊού

Ευχάριστα είναι και πάλι τα νέα στο Περιστέρι, καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα από τα νέα τεσ…