Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Πατούλης: «Θα συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία με τη Νίκη Αμαρουσίου»!

Πατούλης: «Θα συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία με τη Νίκη Αμαρουσίου»!

patoulis

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε μετά από την εκλογή του με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Νίκης ΑμαρουσίουΑντώνη Τσέκενη, ο οποίος τον συνεχάρη για την επιτυχία του.

Ο κ. Πατούλης μίλησε στο nikiamarousiou.gr για την επόμενη ημέρα της Περιφέρειας Αττικής και την εξαιρετική συνεργασία με το σωματείο μας.

«Κατ’ αρχάς, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Μαρουσιώτες και τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που μας ψήφισαν, μας στήριξαν εμπράκτως και μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στην Περιφέρεια Αττικής. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να τα πούμε καλύτερα και πιο συγκεκριμένα… Αυτό που θέλω να τονίσω εξ αρχής είναι πως έχουμε ήδη βάλει στο πρόγραμμα και την πολιτική μας τη στήριξη των αθλητικών προσπαθειών για την Αττική της ευζωίας, της άθλησης και της υγείας.

Με αυτή την έννοια, λοιπόν θα έχουμε μια δυνατή συνεργασία με τη Νίκη Αμαρουσίου μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Δήμο. Πρόκειται , εξάλλου για ένα σωματείο που ανοίγει διάπλατα νέους δρόμους συμμετοχής στον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι! Θα συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία με τη Νίκη διότι αυτή η προσπάθεια απέδωσε αποτελέσματα και το συγκεκριμένο σωματείο εκφράζει αυτό που πρεσβεύουμε εμείς σε ό,τι αφορά την άθληση στην πόλη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…