Κεντρική Γυναίκες ΠΑΟΚ-ΕΚ Καβάλας 67-32

ΠΑΟΚ-ΕΚ Καβάλας 67-32

PAOK KAVALA e1561304195625

Άνετη νίκη για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε με σκορ 67-32 της Καβάλας, στον αγώνα που διεξήχθη στα πλαίσια της δεύτερης μέρας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, και σταδιακά δημιούργησε διαφορά ασφαλείας κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 39-22.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στην επανάληψη με την διαφορά να αυξάνεται σε 56-24 στην λήξη της τρίτης περιόδου, μετατρέποντας το υπόλοιπο του αγώνα σε διαδικαστικού χαρακτήρα για να έρθει το τελικό 67-32. 

Δεκάλεπτα: 24-7, 39-22, 56-24, 67-32

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Ασλανίδης

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Φράγκου, Μπουτσούκη 8, Πολυμένη 13(2), Άλλεν 4, Στεργάκη 5, Χατζηδάκη 8(2), Καζαμία 6, Πιτσούλη, Γενναίου 12, Κουματσιώτη 5, Παπαγεωργίου 2, Τζέλου 4.

ΕΚ Καβάλας (Παγκαλίδης): Τσινεκίδου, Τουρέτζογλου 5, Παππά-Τζανέτου, Τζίτζιρα, Σπανίδου 3, Μελελούδη, Κελεμένη 16, Αργυρού 2, Κάπα 1, Γιαντζακλίδου 5, Λυκάκη, Τσακιρίδου.

Δηλώσεις

Γενναίου (αθλήτρια ΠΑΟΚ): Πήγαμε καλύτερα σήμερα. Δεν ήμασταν αγχωμένες. Δείξαμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Βελτιώσαμε τη συγκέντρωσή μας, ήμασταν αποφασισμένες από την αρχή και γνωρίζαμε από την αρχή πως ότι αυτό το παιχνίδι έπρεπε οπωσδήποτε να το πάρουμε. Ο αγώνας συνεχίζεται και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κατακτήσουμε το κύπελλο.

Κελεμένη (αθλήτρια Καβάλας): Πρώτη φορά ερχόμαστε σε τελική φάση. Είναι όλα πολύ ωραία και αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία. Τα πρώτα δεκάλεπτα δεν μπήκαμε τόσο δυνατά όσο θα θέλαμε, ενώ υπήρχε και η κούραση από το προηγούμενο παιχνίδι που ήταν πολύ δυνατό. Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ έπαιξαν πολύ καλά και δεν μπορέσαμε να τις κοντράρουμε. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια μπορούμε να μπούμε πιο δυνατά, να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να διεκδικούμε όλες τις φάσεις.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Τελικός πράξη 4η

Ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:00…