Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Στο Summer Cump των Ακαδημιών ο Παπαπέτρου (pics)

Παναθηναϊκός: Στο Summer Cump των Ακαδημιών ο Παπαπέτρου (pics)

ioannis papapetrou akadimies

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσε το παρών στο Summer Camp, που διοργάνωσε η Ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Τα παιδιά, που συμμετείχαν, έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες με τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή, πήραν αυτόγραφα και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί του.

Αναλυτικά:

“Με την επίσκεψη του Ιωάννη Παπαπέτρου έπεσε η αυλαία της δεύτερης περιόδου του Summer Camp της PAO BC Academy στο “Νίκος Γκάλης”.

O «πράσινος» forward επισκέφθηκε τα βοηθητικά γήπεδα του “Νίκος Γκάλης”, μίλησε με τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους ενώ έκανε και τις απονομές των μεταλλίων, των κυπέλλων και των διπλωμάτων στους νεαρούς συμμετέχοντες!

Ανάμεσα στα παιδιά που συμμετέχουν στο καλοκαιρινό camp της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη δεύτερη περίοδο, βρίσκονται και 18 αθλητές και αθλήτριες μπάσκετ από το μακρινό… Εκουαδόρ, που είχαν σήμερα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιωάννη Παπαπέτρου αλλά και να συμμετάσχουν στις προπονήσεις και τα παιχνίδια στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του camp, παίρνοντας μια γεύση από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…