Κεντρική Α1 Ολυμπιακός Οριστικό! Στην Α2 ο Ολυμπιακός

Οριστικό! Στην Α2 ο Ολυμπιακός

Στο πρωτάθλημα της Α2 θα αγωνίζεται οριστικά τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός. Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε και τις δύο προσφυγές της ΚΑΕ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου, αλλά και κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό της απόφασης.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξάντλησαν όλα τα εγχώρια νομικά μέσα, δίχως να καταφέρουν να γλιτώσουν τον υποβιβασμό στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Παραμένει άγνωστο για την ώρα, το αν θα προσφύγουν σε κάποιο ανώτατο δικαστήριο (π.χ. CAS).

Το σίγουρο είναι ότι το νέο πρωτάθλημα της Basket League θα είναι πολύ διαφορετικό, με το μέλλον του να κρίνεται σε μία… κλωστή, καθώς πέρα από την ηχηρή απουσία του Ολυμπιακού, από τα μεγάλα σαλόνια θα αποχωρήσει σίγουρα ο Χολαργός και πιθανότατα η Κύμη και ο Πανιώνιος.

Ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται άμεσα να συνεδριάσει, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το νέο πρωτάθλημα. Η διοργανώτρια αρχή περίμενε άλλωστε τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να χαράξει πορεία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Αγγελόπουλοι: «Πηγαίνουμε καλά, εφικτή η οχτάδα»

Οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, προχώρησαν σε μία σημαντι…