Κεντρική NBA Οι πιο συναρπαστικοί τελικοί!

Οι πιο συναρπαστικοί τελικοί!

leonard game4 e1559976668644

Πολλοί θεώρησαν πως η απουσία των Μπακς και του Γιάννη Αντετοκούμπο ήταν αποτυχία. Όμως, τα ελάφια και ο Ελληνας σταρ έκαναν την υπέρβασή τους και απλά έφτασαν να αποκλειστούν από τους καλύτερους Ράπτορς.

Πάμε τώρα στη σειρά των φετινών συναρπαστικών τελικών. Οι πρωταθλητές Ουόριορς με τον Ντουράντ να θυσιάζεται για την ομάδα του πήραν μια νίκη-χρυσάφι και η λογική λέει πως θα πάνε σε 7ο παιχνίδι. Οι “δεινόσαυροι” είχαν την ευκαιρία με τον Λόουρι να πάνε σε ξαφνικό θάνατο και να πάρουν το Πρωτάθλημα, αλλά το σουτ ήταν στον “γάμο του καραγκιόζη”.

Όμως,έχουν αποδείξει είναι ικανοί για τα πάντα και το τελευταίο ματς θα είναι στην έδρα τους. Κάρι και Τόμπσον με τρία τρίποντα έδωσαν το φιλί της ζωής στην ομάδα τους και πλέον δείχνουν όλα πως θα έχουμε ένα συναρπαστικό τέλος. Ο Κάζινς ανεβαίνει, αλλά έχει απέναντί του Γκασόλ-Ιμπάκα. 

Η καρδιά των πρωταθλητών είναι πάντα ζωντανή, Κερ και Νερς πάνε σε “μπρα ντε φερ” πάγκων και τα δυο παιχνίδια που ίσως ακολουθήσουν θα είναι χωρίς πρόβλεψη. Λέοναρντ με αντίπαλο τον Κάρι και τον Ντουράντ να τίθεται εκτός για τουλάχιστον 6 μήνες. Με τέτοιους τελικούς, όμως, το “I LOVE THIS GAME”, βρίσκει απόλυτη εφαρμογή σε αυτό που παρακολουθούμε!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…