Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Οι “γκέλες”, η… αρνητικότητα και οι σκέψεις για το μέλλον

Οι “γκέλες”, η… αρνητικότητα και οι σκέψεις για το μέλλον

paok logo

Είναι φανερό πως στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε… σύγχυση. Υπάρχει μια σειρά γεγονότων που το “δείχνει” αυτό. Για παράδειγμα η ανακοίνωση της ΚΑΕ με αυτή του Α.Σ. πριν λίγες μέρες, ήταν διαφορετικές (!) πάνω στο θέμα του Γιώργου Καραμάνου. Η ΚΑΕ έδινε το θέμα ως… τελειωμένο (“Νέα σελίδα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ“, έγραφε χαρακτηριστικά) μετά τις επαφές του Καραμάνου με τον Πρέλεβιτς και τον Κατσαρή στις 18/6, την ίδια ώρα που ο Ερασιτέχνης διατηρούσε πιο χαμηλούς τόνους και έκανε λόγο για “θετική διάθεση συνεργασίας των δύο πλευρών” και μια σειρά νομικών ενεργειών, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το ebasket.gr ότι απαιτούνται για να προχωρήσει το θέμα του Καραμάνου.

Επίσης, πολλά “λένε” και οι δηλώσεις του Χρήστου Καραμπέρη, ενός ανθρώπου που επί σειρά ετών βρίσκεται κοντά στο μπασκετικό τμήμα του ΠΑΟΚ. “Είναι σοβαρά όσα γίνονται; Να σταματήσουν οι θεατρινισμοί. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Μη πληγωθεί παραπάνω το γόητρο του ΠΑΟΚ από ανθρώπους του ΠΑΟΚ µέσα από την ΚΑΕ οι οποίοι ασχολούνται µε την υπόθεση”, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Καραμπέρης που τόνισε πως για το θέμα Καραμάνου ότι “δεν είµαι ενήμερος, παρότι είµαι µέλος της διοίκησης και περιμένω να ενημερωθώ”. Το να μην ενημερώνεται ο Καραμπέρης για θέματα του ΠΑΟΚ ενώ είναι μέσα στο Δ.Σ., δείχνει το πώς λειτουργούν τελευταία οι “ασπρόμαυροι”…

Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και την παραίτηση του υπευθύνου μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Ενδεχομένως, κάτι να είδε για να πάρει αυτή την απόφαση… Η τελευταία δήλωση του Πρέλεβιτς ότι… επιβεβαιώνει την επίσημη πρόταση του Καραμάνου για την απόκτηση των μετοχών της ΚΑΕ, είναι τουλάχιστον άστοχη. Ποιον επιβεβαιώνει; Τα όσα “ακούγονται” τις τελευταίες ώρες για τον Καραμάνο; Λανθασμένη η “τοποθέτηση” του προέδρου της ΚΑΕ, τουλάχιστον θα μπορούσε το όλο θέμα Καραμάνου με τις μετοχές να το “περάσει” κάπως αλλιώς και όχι σαν να είναι… Γραφείο Τύπου.

Ηδη το προηγούμενο διάστημα οι χειρισμοί του Πρέλεβιτς και κάποιες γκέλες στο θέμα Καραμάνου (o oποίος από… μόνος του ενημέρωσε τον προηγούμενο προπονητή ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ενώ κάτι τέτοιο θα μπορούσαν να το κάνουν στελέχη του ΠΑΟΚ που βρίσκονται επί σειρά ετών στον “Δικέφαλο”), έχουν κάνει αρκετούς στον “Δικέφαλο” να “στραβώσουν” με τον Μπάνε. Το κλίμα για τον Καραμάνο δείχνει αρνητικό και αναμένονται επαφές με την “οικογένεια” του ΠΑΟΚ αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι πιθανό να γίνει ένα διοικητικό σχήμα μέσα από την “οικογένεια” του “Δικεφάλου”, ένα θέμα που πρέπει να “τρέξει” ο Α.Σ. και υπάρχει στο μυαλό αυτό το ζήτημα.

Ολα αυτά ισχύουν αυτή την στιγμή, εκτός κι αν ξαφνικά αλλάξουν στάση κάποια στελέχη του ΠΑΟΚ και… ξαφνικά “τελειώσει” το θέμα Καραμάνου, όπως ξαφνικά μπήκε στην καθημερινότητα του “Δικεφάλου”. Οπως και να έχει, πάντως, το κλίμα στον ΠΑΟΚ δεν είναι καλό, ουκ λίγοι στους “ασπρόμαυρους” κάνουν λόγο για αρκετές “γκέλες” (έστω κι αν μόνο ο Καραμπέρης έχει το θάρρος δημόσια να δείξει πως διαφωνεί με κάποιους χειρισμούς) που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και οι οποίες έχουν προκαλέσει μια αρνητικότητα για τον Πρέλεβιτς και τον Καραμάνο.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …