Κεντρική NBA Μπλεξίματα για τον πρόεδρο των Ράπτορς! «Επιτέθηκε σε αστυνομικό» (vid)
NBA

Μπλεξίματα για τον πρόεδρο των Ράπτορς! «Επιτέθηκε σε αστυνομικό» (vid)

nba0

Ο Μασάι Ουτζίρι κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της σωματικής βίας κατά αστυνομικού οργάνου, αφού λίγο πριν την απονομή του τίτλου στους Ράπτορς είχε ένα θερμό επεισόδιο με άνδρα της ασφάλειας της “Oracle Arena”.

Ο συγκεκριμένος άντρας δεν αναγνώρισε τον πρόεδρο των Ράπτορς και δεν του επέτρεψε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο για την απονομή, αφού δεν είχε μαζί του σχετική διαπίστευση. Ο ισχυρός άνδρας των Καναδών κατηγορείται ότι έσπρωξε δύο φορές το όργανο της τάξης (τον έσπρωξε κι αυτός με τη σειρά του) και πως τον χτύπησε στο πρόσωπο και τον εξύβρισε

Τελικά υπήρξε παρέμβαση άλλων για να ενημερώσουν τον αστυνομικό πως επρόκειτο για στέλεχος των Ράπτορς, ωστόσο η υπόθεση δεν έκλεισε εκεί και η συνέχεια θα δοθεί επί των δικαστηρίων.

“Αυτό που λέει η αστυνομία ότι ο αστυνομικός ζήτησε την διαπίστευση δεν έγινε. Δεν υπήρξε κανένας διάλογος. Επίσης δεν χτύπησε τον αστυνομικό στο πρόσωπο. Ο αστυνομικός έβαλε το χέρι του στο στήθος του Ουτζίρι, αυτός τον έσπρωξε και επενέβησαν οι παριστάμενοι. Μάλλον η αστυνομία προσπαθεί να διανθίσει τα γεγονότα για να προστατεύσει αυτά που έκανε ο άνθρωπός της”, φέρεται πάντως να δήλωσε ένας οπαδός που βρισκόταν κοντά στο περιστατικό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…