Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κρόνος Αγίου Δημητρίου – Σύλλας Αιδηψού 80-37

Κρόνος Αγίου Δημητρίου – Σύλλας Αιδηψού 80-37

kronos

O Κρόνος Αγίου Δημητρίου επικράτησε του Σύλλα Αιδηψού με 80-37 στον τρίτο αγώνα της δεύτερης μέρας της Τελικής Φάσης του 30ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού.

Ο Κρόνος ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 10-0 (7΄16’’). Με τον Σύλλα να μην βρίσκει ρυθμό η ομάδα του Κρόνου ξέφυγε στο σκορ με 23-5 (2΄13΄΄). Ωστόσο στη συνέχεια η τοπική ομάδα με επί μέρους σκορ 9-2 μείωσε σε 25-14. Με την ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια, τόσο στα ριμπάουντ όσο και επιθετικά, η διαφορά στο σκορ έφθασε στο 38-16 (4΄20΄΄), ενώ έκλεισε στο 51-19 στην εκπνοή της δεύτερης περιόδου.

Με επί μέρους σκορ 9-2 ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο ο Κρόνος διαμορφώνοντας το 60-21 (5΄41΄΄). Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και η τελευταία περίοδος με τον Σύλλα να συλλέγει εμπειρίες και τον Κρόνο να σημειώνει τη δεύτερη νίκη του στο τουρνουά με τελικό σκορ 80-37.

Δεκάλεπτα: 25-14, 51-19, 67-30, 80-37
Διαιτητές: Τσιμπούρης, Αγραφιώτης
Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Σταμούλης): Μπέκιου 2, Μποσγανά 17(1), Ανδρικοπούλου 8(1), Μπάκου 7(1), Σιγούρου 6, Τσαγκαροπούλου 7(1), Καραγκούνη 6, Ρετσίνα 2, Γρηγοροπούλου 11, Καρκακέλα 2, Χαλκιά, Ζιάκα 12.
Σύλλας Αιδηψού (Κουβάρας): Σουλιάδη 2, Παπακοσμά 5, Φώτου 2, Λούμη, Μαχαίρα 4, Νίτσογλου 5(1), Κυργιώργη Ι. 2, Τσαβόνι 11, Πατσούρα 6(1), Κυργιώργη Β., Υδραίου, Μαργωμένου.

Γρηγοροπούλου (αθλήτρια Κρόνου): Πιστεύαμε στη νίκη από την αρχή του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι σοκαριστήκαμε κι εμείς χθες όταν είδαμε τον Σύλλα να κερδίζει τον ΠΑΟΚ, που ήταν ένα από τα «φαβορί». Αυτό όμως δεν μας άγχωσε υπερβολικά, απλά συγκεντρωθήκαμε, κάναμε αυτά που μας είχε πει ο κόουτς και συνεργαστήκαμε όπως έπρεπε. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Όπως πήραμε τον τίτλο πέρσι έτσι θέλουμε να το επαναλάβουμε και φέτος γιατί πιστεύω ότι το αξίζουμε. Έχουμε δουλέψει όλη τη χρονιά πάρα πολύ γι αυτό το στόχο.

Πατσούρα (αθλήτρια Σύλλα): Το ότι βρισκόμαστε σε ακόμα μία τελική φάση πανελλήνιου λέει πολλά. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πιο δύσκολοι αντίπαλοι, με περισσότερες εμπειρίες και ψηλότερα κορμιά. Εμείς είμαστε μια κοντή ομάδα αλλά δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάθε φορά. Ίσως αφεθήκαμε λίγο με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Αγχωθήκαμε, είδαμε ότι παίρνουν διαφορά στο σκορ και έτσι απογοητευτήκαμε. Ο Κρόνος ήταν καλύτερη σαν ομάδα, προσπαθήσαμε αν και δεν δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…