Κεντρική Basket League ΑΕΚ Κούτας:”H Κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναίκου κάνει κακό στο μπάσκετ”

Κούτας:”H Κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναίκου κάνει κακό στο μπάσκετ”

koutas e1561122750248

Ο διευθύνον σύμβουλος της ΑΕΚ, Χάρης Κουτάς, μίλησε στα media στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου προπονητή της Ένωσης, και αναφέρθηκε στην κόντρα των δύο αιωνίων, λέγοντας ότι κάνει κακό στο Ελληνικό μπάσκετ και πρέπει να ξεπεραστεί.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Κιτρινόμαυρη ΚΑΕ προσπάθησε με όποιον τρόπο μπορούσε να πείσει τους ερυθρόλευκους να αποσύρουν τις προσφυγές, χωρίς επιτυχία.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ θέλει ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα και σε όλα τα συμβούλια προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε όπως μπορούσαμε, με τα μέσα που σου δίνει η παρουσία στο ΔΣ να χειριστεί ο Ολυμπιακός την απόφαση έτσι όπως τη χειρίστηκε. Όλες οι ομάδες συμφώνησαν πως ενώ υπάρχουν προβλήματα ο τρόπος δεν είναι να αποδεχτούμε τους κανόνες. Δεν τα καταφέραμε να πείσουμε τον Ολυμπιακό να αποσύρει τις προσφυγές του. Η γνωστή κόντρα κάνει μεγάλο κακό στο ελληνικό μπάσκετ. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε. Αν δεν το ξεπεράσουμε τότε θα πρέπει να δράσουμε αλλιώς. Έχουμε μπροστά μας θέματα όπως χορηγίες. Όπως είπε και ο προπονητής, κάθε ομάδα που φεύγει από το υψηλό επίπεδο κάνει κακό. Δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα είναι τα αποτελέσματα αυτής της ιστορίας. Η θέση μας ήταν είναι και θα είναι πάντα η ίδια και σταθερή»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…