Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Κασελάκης:”Σταθερότητα, διαχείριση και διάρκεια”

Κασελάκης:”Σταθερότητα, διαχείριση και διάρκεια”

promitheas langkton hall kaselakis

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, μετά την ισοφάριση της σειράς των ημιτελικών του Προμηθέα με την ΑΕΚ σε 1-1, έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, και αναφέρθηκε στο πόσο κουραστικά και συνάμα συναρπαστικά είναι αυτά τα παιχνίδια μέρα παρά μέρα, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για το τρίτο ματς του ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, τόνισε ότι από την πλευρά τους στον Προμηθέα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, απέναντι σε μια ΑΕΚ που είναι το φαβορί ειδικά μπροστά στον κόσμο της.

Διαβάστε αναλυτικά:

Είμαστε έτοιμοι για το τρίτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με την σειρά να είναι στο 1-1 νίκες. Μπορεί τα συνεχόμενα παιχνίδια να είναι κουραστικά για τους παίκτες, όμως είναι εξίσου συναρπαστικό να παίζεις μέρα παρά μέρα.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσει μετά την ήττα της στην Πάτρα. Ο αντίπαλός μας είναι το φαβορί, καθώς θα παίξει μπροστά στον κόσμο του. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παρκέ όλα εκείνα τα στοιχεία που μας αρέσουν και τα οποία μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα.

Δεν πρέπει να αφήσουμε την ΑΕΚ να τρέξει, πρέπει να ελέγξουμε το transition παιχνίδι που αρέσκεται να παίζει ο αντίπαλός μας και το οποίο του δίνει αυτοπεποίθηση και ρυθμό. Νομίζω ότι το παιχνίδι 5 εναντίον 5 μας ευνοεί περισσότερο.

Είναι πολύ όμορφο που μια ομάδα όπως ο Προμηθέας διεκδικεί την είσοδό του στους τελικούς του πρωταθλήματος. Δεν απογοητευτήκαμε μετά την ήττα μας στο πρώτο παιχνίδι, ούτε θριαμβολογούμε μετά την επικράτησή μας στο δεύτερο. Είναι μια σειρά με πολλά παιχνίδια και θέλει σταθερότητα, διαχείριση και διάρκεια..

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…