Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Κασελάκης:”Ο Προμηθέας δίδαξε αθλητική παιδεία”

Κασελάκης:”Ο Προμηθέας δίδαξε αθλητική παιδεία”

kaselakis

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, έγραψε για τον χθεσινό αγώνα στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, και τόνισε ότι η ατμόσφαιρα στο κλειστό Δημήτρης Τόφαλος, και το γεγονός ότι οι οπαδοί τον δύο ομάδων συνυπήρξαν αρμονικά στις κερκίδες, δείχνει την αθλητική παιδεία του Προμηθέα.

Παράλληλα, είπε ότι το παιχνίδι της Παρασκευής είναι πολύ δύσκολο όμως αυτός και οι συμπαίκτες του οφείλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Διαβάστε αναλυτικά:

Πλέον, μας περιμένει το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Δυστυχώς στον δεύτερο τελικό, παρότι προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη.

Θεωρώ ότι παίξαμε καλό μπάσκετ και βάλαμε προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Είχαμε περισσότερη ενέργεια από ότι στον πρώτο τελικό, στον οποίο βγήκε η κούραση σε μυαλό και σώμα από την υπερπροσπάθεια στους ημιτελικούς με την ΑΕΚ.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού της Παρασκευής και ότι ο Παναθηναϊκός θα θέλει να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην έδρα του, όμως εμείς από την πλευρά μας θα παίξουμε με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, επιδιώκοντας να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερό μας εαυτό.

Θέλω να σταθώ στην φανταστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε την Τετάρτη στο «Τόφαλος». Ολοι είδαμε ένα παιχνίδι-γιορτή, το τι σημαίνει αγνός φίλαθλος και το πως θα πρέπει να είναι το «ευ αγωνίζεσθαι» με οπαδούς και των δυο ομάδων ταυτόχρονα στις κερκίδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…