Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Αποχαιρετήσαμε σήμερα ένα ακόμη εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ” (pic)

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Αποχαιρετήσαμε σήμερα ένα ακόμη εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ” (pic)

dimosthenis fyntanidis

Δημοσθένης Φυντάνης έφυγε σε ηλικία 86 ετών και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ με ανάρτηση ανέφερε ότι αποχαιρέτησαν σήμερα ένα ακόμη εκλεκτό μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου του ΒΟρρά.

Αναλυτικά:

“Αποχαιρετήσαμε σήμερα ένα ακόμη εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Δημοσθένη Φυντανίδη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 86 ετών, αφήνοντας ένα σημαντικό κενό και μία πολύ χαρακτηριστική ανάμνηση από την παρουσία του.

Τον αξέχαστο τελικό των ξυρισμένων κεφαλιών, το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ το 1984 επί δικής του προεδρίας.

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση του Δημοσθένη Φυντανίδη, κοντά στην ομάδα μπάσκετ, ήταν το Σεπτέμβριο του 2016, στο διεθνές φιλικό παιχνίδι ΠΑΟΚ – @cskabasketστον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου (απο όπου είναι και η φωτογραφία)”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αποχαιρετήσαμε σήμερα ένα ακόμη εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Δημοσθένη Φυντανίδη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 86 ετών, αφήνοντας ένα σημαντικό κενό και μία πολύ χαρακτηριστική ανάμνηση από την παρουσία του. Τον αξέχαστο τελικό των ξυρισμένων κεφαλιών, το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ το 1984 επί δικής του προεδρίας. Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση του Δημοσθένη Φυντανίδη, κοντά στην ομάδα μπάσκετ, ήταν το Σεπτέμβριο του 2016, στο διεθνές φιλικό παιχνίδι ΠΑΟΚ – @cskabasket στον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου (απο όπου είναι και η φωτογραφία). ⚫️⚪️ #PAOK #paokfamily #rip

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…