Κεντρική Διεθνή Ιτούδης:”Θα ήθελα τον Χάινς στο επιτελείο μου”

Ιτούδης:”Θα ήθελα τον Χάινς στο επιτελείο μου”

cska zenit hines

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κάιλ Χάινς ο Δημήτρης Ιτούδης, μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Έλληνας τεχνικός, αναφέρθηκε στις ηγετικές ικανότητες του Αμερικανού, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι όταν σταματήσει το μπάσκετ θα τον ήθελε πολύ στο τεχνικό του επιτελείο.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να φανταστώ την ΤΣΣΚΑ χωρίς τον Χάινς. Είναι ένας ζωντανός θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ένας αθλητής, τον οποίο σέβονται όλοι οι αντίπαλοι, μηδενός εξαιρουμένου. Ως αρχηγός έχει αποδείξει τις ηγετικές του ικανότητες. Φυσικά και θα ήθελα να συνεχίσω να εργάζομαι με έναν τέτοιο επαγγελματία και στη συνέχεια να τον κρατήσω ως μέλος του προπονητικού επιτελείου. Είναι παραδειγματική η αντίληψη που έχει για το μπάσκετ»

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του έμπειρου σέντερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, είπε:

«Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι με το νέο συμβόλαιο του Χάινς με την ΤΣΣΚΑ. Τα τελευταία έξι χρόνια, κανείς δεν αμφέβαλε για τον επαγγελματισμό του Κάιλ. Με τη συμπεριφορά του και τη φιλοσοφία του, ελπίζουμε να τον δούμε να αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμη στο υψηλότερο επίπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…