Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Ήφαιστος: Τελετή λήξης της ακαδημίας με Μολυβδά και Διαμαντάκο! (pic)

Ήφαιστος: Τελετή λήξης της ακαδημίας με Μολυβδά και Διαμαντάκο! (pic)

hfaistos

Το Σάββατο (15/6) θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της σεζόν για την Ακαδημία μπάσκετ του Ηφαίστου Λήμνου με την παρουσία του Σωτήρη Μανωλόπουλου, καθώς και των Θανάση Μολυβδά και Γιώργου Διαμαντάκου. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην σελίδα του Ηφαίστου στο facebook:

Μία πολύ όμορφη σεζόν για την Ακαδημία μπάσκετ του Ηφαίστου Λήμνου φτάνει στο τέλος της και σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 15 Ιουνίου (10:30 π.μ.) στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», να γιορτάσουμε και ν’ ανανεώσουμε το ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με περισσότερες επιτυχίες. Στην τελετή λήξης θα δώσουν το «παρών» ο άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Θανάσης Μολυβδάς και ο σέντερ του Ηφαίστου Λήμνου Γιώργος Διαμαντάκος οι οποίοι θα μεταφέρουν μερικά από τα μυστικά του αθλήματος στους νεαρούς παίκτες, θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν μαζί τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, δώρα και διαγωνισμούς και όλοι μαζί θα παρακολουθήσουμε την επόμενη γενιά του Ηφαίστου να δίνει τον καλύτερό της εαυτό στο κλείσιμο μίας σεζόν που νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν την ευγενή άμιλλα και όσα χρειάζονται, ώστε να μπουν οι σωστές βάσεις για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, επειδή πάνω απ’ όλα είναι η υγεία και ο Ήφαιστος έχει δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο από την πρώτη στιγμή, είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε δίπλα στον συνάνθρωπό μας όπως έχουμε αποδείξει πολλές φορές μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, κοντά στη Μέρσα Μπέζα που έχει το σύνδρομο Budd – Chiari. Πρόκειται για μία σπάνια νόσο και σε ηλικία 30 ετών επείγει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος. Ραντεβού λοιπόν στο «Νίκος Σαμαράς» προκειμένου ο καθένας από εμάς να βοηθήσει όπως μπορεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …