Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η είσοδος στους ομίλους μέσω… παραθύρου και ο Καραμάνος

Η είσοδος στους ομίλους μέσω… παραθύρου και ο Καραμάνος

paok logo
Oπως έγινε γνωστό, ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στους ομίλους του Champions League για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο “Δικέφαλος” θα αγωνιζόταν στα προκριματικά της διοργάνωσης και όχι στους ομίλους.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στις 10 Ιουνίου, έλεγε μεταξύ άλλων πως “σύμφωνα με τη διαδικασία συμμετοχής στο Basketball Champions League, από την Ελλάδα μπορούν να συμμετάσχουν οι δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στη βαθμολογία. Η αμέσως επόμενη ομάδα της βαθμολογίας μπορεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση ξεκινώντας από τους προκριματικούς“.
Οι δύο ομάδες που τερμάτισαν υψηλότερα από τον ΠΑΟΚ και συμμετέχουν στην διοργάνωση είναι η ΑΕΚ και το Περιστέρι. Όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αντί να συμμετέχει στα προκριματικά, μπήκε από το… παράθυρο για να παίξει στους ομίλους. Πέρα από κάποιες αλλαγές στο Champions League σχετικά με την συμμετοχή κάποιων ομάδων που άφησαν την διοργάνωση, λέγεται πως σημαντικό ρόλο στο να “μπει” ο ΠΑΟΚ στο Champions League από τους ομίλους έπαιξε η καλή σχέση του Μπάνε Πρέλεβιτς με τον Πατρίκ Κομνηνό.
Tην ίδια ώρα, στον “Δικέφαλο” περιμένουν ο Γιώργος Καραμάνος μετά τις… selfie, να “βγάλει” και το απαραίτητο χρήμα, με κάποια συγκεκριμένα ζητήματα που θέλει ο Α.Σ. από αυτόν προκειμένου ο… υποψήφιος επενδυτής της ΚΑΕ -για τον οποίο υπάρχει μεγάλη δυσπιστία– να δείξει (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) ότι μπορεί να καλύψει τις απαραίτητες οικονομικές υποχρεώσεις (είτε άμεσες, είτε πιο μακροπρόθεσμες σχετικά με τα χρέη της ΚΑΕ που καλείται να ξεχρεώσει σε βάθος χρόνου).
paok karamanos
karamanos pic
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…