Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκιστ: «Θέλω να μείνω, αλλά…»

Γκιστ: «Θέλω να μείνω, αλλά…»

james gist panathinaikos ifaistos

Ο Τζέιμς Γκιστ θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το μέλλον του είναι αβέβαιο, καθώς ακόμα δεν έχει αποφασιστεί, εάν οι πράσινοι θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Προσωπικά δεν έχω κανέναν λόγο να θέλω να φύγω. Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, αλλά αν δεν γίνει θα το καταλάβω απόλυτα», ανέφερε στη συνέντευξή του στην «Πράσινη» ο Αμερικανός φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Είναι ωραίο να κερδίζεις, στο τέλος αυτό που μετρά είναι να πάρουμε τον τίτλο. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μη κατέβει, αλλά ο Προμηθέας έδωσε μεγάλη μάχη και έδειξε ότι διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή και εξαιρετικούς παίκτες. Εμείς όμως ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν τους αφήσαμε περιθώρια».

Σχετικά με την συνεισφορά του Ρικ Πιτίνο, ο Γκιστ ανέφερε: «Μας έδωσε μεγάλο κίνητρο και αυτή τη σπίθα που χρειαζόμασταν. Είναι κρίμα που ένας πολύ καλός προπονητής όπως ο Τσάβι Πασκουάλ απολύθηκε εξαιτίας της εικόνας που είχαμε εμείς, αλλά η έλευση του Πιτίνο λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για μας. Ήρθε με απίστευτο πάθος και επιθυμία να μας βοηθήσει να πετύχουμε. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και όλοι θέλαμε να συμμετέχουμε σε αυτό που ήθελε να δημιουργήσει. Σίγουρα έδειξε γιατί είναι αυτό που είναι, ένας μύθος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…