Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γιόρκ:”Mατς Ζωής και θανάτου στο Νίκος Γκάλης”

Γιόρκ:”Mατς Ζωής και θανάτου στο Νίκος Γκάλης”

york 1

Μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Πάτρα από τον Προμηθέα που οδήγησε την μεταξύ τους σειρά των ημιτελικών σε 5ο παιχνίδι, ο Γκέιμπ Γιόρκ μίλησε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, και αναφερόμενος στην  ομάδα το Μάκη Γιατρά τόνισε ότι απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο καλή ομάδα είναι.

Παράλληλα, χαρακτήρισε το 5ο ματς, αγώνα ζωής και θανάτου, εστιάζοντας στο γεγονός ότι η ομάδα του πρέπει να επαναλάβει την εμφάνιση του τρίτου παιχνιδιού ώστε να πάρει την πρόκριση.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Καλησπέρα σας.

Δυστυχώς, χθες, δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τη σειρά και να προκριθούμε στην τελική φάση των πλέι οφ. Ο Προμηθέας έδειξε για ακόμα μία αναμέτρηση, πόσο δυνατός αντίπαλος είναι.

Εμείς, από την άλλη, δεν κάναμε τίποτα σωστά και όλα θα κριθούν αύριο στον «Τελικό» του ΟΑΚΑ. Είναι ματς ζωής ή θανάτου. Θέλουμε πολύ τη νίκη και είμαι σίγουρος ,ότι θα την πάρουμε.

Έχουμε πλήρη εικόνα του αντιπάλου μας. Ξέρουμε τις αδυναμίες του και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε. Πρέπει να επαναλάβουμε την εμφάνιση, που κάναμε στην τρίτη αναμέτρηση, όπου δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον Προμηθέα να πιστέψει, ότι μπορεί να… κλέψει το ματς.

Οι αγώνες γίνονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε. Πιστεύω, πάντως, ότι αν παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας θα φτάσουμε στην πρόκριση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…