Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Εντυπωσιακός Μαντζούκας! Σάρωσε τον Πανιώνιο

Εντυπωσιακός Μαντζούκας! Σάρωσε τον Πανιώνιο

promitheas 3

Ο Προμηθέας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Παίδων, επικρατώντας του Πανιωνίου με 69-56. Οι Πατρινοί έδειξαν με το “καλημέρα” τις άγριες διαθέσεις τους , “καθαρίζοντας”  με σχετική άνεση την υπόθεση νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος έκανε double-double με 25 πόντους και 15 ριμπάουντ. Από τον Πανιώνιο ξεχώρισαν οι Μουόσα (13 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Γκίκας (12 πόντοι, 14 ριμπάουντ).

Τα δεκάλεπτα: 20-4, 39-30, 58-43, 69-56.
Διαιτητές: Σταματόπουλος-Ταρενίδης
Προμηθέας Πάτρας (Μελίγδης): Λιόλιος, Οικονομίδης 10, Μπαζινάς 8, Νεόφυτος 12, Χατζούλης, Μαντζούκας 25(2), Αγγελή 5, Μερμίγκης 3, Κολιός 5(1), Γοργότσης 1, Λάγιος, Πλώτας.
Πανιώνιος (Μελέτης): Μαντέλας, Γκίκας 12, Κανελλόπουλος, Χρήστου 6, Κωνστακόπουλος 8(1), Λάζαρης 6, Νιβολιανίτης, Μαγγανάς, Σκαρμούτσος 6, Πετρίδης, Μακαριάδης 4, Μόουσα 13(1).

Ο προπονητής των νικητών Ανδρέας Μελίγδης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Παίξαμε με ψυχή και πάθος και πετύχαμε την πρώτη μας νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Θα αφοσιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι»

Από τη μεριά του ο κόουτς του Πανιωνίου Κώστας Μελέτης ανέφερε: «Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Δεν μας μπήκαν τα σουτ και χάσαμε από τον Προμηθέα που είναι μια εξαιρετική ομάδα. Συνεχίζουμε»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…