Κεντρική Α1 Ολυμπιακός Εκσυγχρονίστηκε το ιατρείο και το φυσικοθεραπευτήριο του ΣΕΦ (pics)

Εκσυγχρονίστηκε το ιατρείο και το φυσικοθεραπευτήριο του ΣΕΦ (pics)

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προχώρησε στον εκσυγχρονισμό του ιατρείου και του φυσικοθεραπευτηρίου, τα οποία στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του σταδίου και εξυπηρετούν καθημερινά δεκάδες αθλητές και εργαζόμενούς του. Πιο συγκεκριμένα, το ιατρείο, διαθέτει πλέον τελευταίας τεχνολογίας: φορητό και σταθερό απινιδωτή, φιάλες οξυγόνου, καταψύκτη για τη συγκέντρωση μολυσματικών, Η/Υ και κλιματισμό.

Σε ότι αφορά στο φυσικοθεραπευτήριο εξοπλίστηκε με σύγχρονο κρουστικό υπέρηχο, διαμαγνητική αντλία (TECAR), ηλεκτροθεραπεία, μέσα εξοπλισμού μέσων μυϊκής ενδυνάμωσης και τροχήλατων τραπεζιών στήριξης των μηχανημάτων. Παράλληλα, ανακαινίστηκε -μόλις με 700 ευρώ- και είναι πλέον πλήρως λειτουργικό το υδρομασάζ, το οποίο είχε μείνει σε αχρηστία από το 2004, με τον χώρο να χρησιμεύει έκτοτε σαν αποθηκευτικός.

Η υπεύθυνη του φυσικοθεραπευτηρίου, Τζούλια Βέρτα σημείωσε: «Έχουμε πλέον να κάνουμε με ένα φυσικοθεραπευτήριο πλήρως λειτουργικό. Τα σύγχρονα μέσα, με τα οποία έχει εξοπλιστεί δίνουν τη δυνατότητα ταχύτερης και αποτελεσματικότερης αποκατάστασης των τραυματισμών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαφές: «O Ολυμπιακός δεν εκβίασε, έβαλε το εγώ του κάτω από το εμείς, και δεν βρήκε ανταπόκριση»

Το γεγονός πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ένα άτομο, το οποίο θα είναι πρόθυμο να προχ…