Κεντρική Basket League Δρακόπουλος: “Μικρή διαφορά με Μέξα”

Δρακόπουλος: “Μικρή διαφορά με Μέξα”

drakopoulos

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει της νέας χρονιάς, που θα βρει τον Ηρακλή στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Γηραιού αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή και σημείωσε ότι υπάρχει μικρή διαφορά με τον Κώστα Μέξα, αλλά πιστεύει ότι θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τον Κώστα Μέξα: “Εγώ προσωπικά αγαπώ πάρα πολύ τον Κώστα Μέξα. Έχουμε μια μικρή διαφορά, αλλά πιστεύω ότι θα τα βρούμε και τελικά θα πορευτούμε μαζί. Δεν έχει κλείσει εντελώς το θέμα, αλλά τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε το τι ακριβώς θα γίνε”.

Για το αγωνιστικό πλάνο: “Θέλουμε να επενδύσουμε στα νέα παιδιά και εύχομαι να είμαι τυχερός και να έχω τους νέους Παπαδόπουλους και Διαμαντίδηδες. Οι ομάδες δεν πρέπει να έχουν παραπάνω από τρεις ξένους παίκτες και να βασίζονται στα δικά τους παιδιά. Θα γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κι έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στον οποιονδήποτε Ηρακλειδέα να συμμετέχει. Προσωπικά δεν μ’ ενδιαφέρει να είμαι ο αιώνιος πρόεδρος του Ηρακλή, προτιμώ τον ρόλο του εργάτη”.

Για το ύψος του μπάτζετ: “Υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Με τον Ολυμπιακό αυξάνονται τα τηλεοπτικά. Στο ποδόσφαιρο, η δεύτερη κατηγορία εισπράττει έξι εκατομμύρια ευρώ και το μπάσκετ 1,2 εκ. Θα πιέσουμε να πάρουμε περισσότερα. Έχουμε πέσει και σε περίοδο εκλογών οπότε έχει παγώσει και λίγο το θέμα. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε την κατάσταση. Αν γίνει Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία δεν ξέρουμε αν θα ισχύσουν τα συμβόλαια της ΕΡΤ. Το πρωτάθλημα είναι σε περίεργη φάση. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντί να πηγαίνουν μπροστά το ελληνικό μπάσκετ το τραβάνε πίσω”.

“Θέλουμε να έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Παράλληλα γίνονται έργα στο Ιβανώφειο, είναι σε καλή φάση και θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο μέλλον θα κάνουμε μια ομάδα που θα αξίζει το χειροκρότημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα

Ένταση προκλήθηκα μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα στο φινάλε του Παναθηναικός – Ολυμπιακ…