Κεντρική Ελλάδα Δούκας: Νέος προπονητής της εφηβικής ομάδας ο Τελάκης

Δούκας: Νέος προπονητής της εφηβικής ομάδας ο Τελάκης

kostas telakis doukas

Ο Κώστας Τελάκης επέστρεψε στον Δούκα, για να αναλάβει τα ηνία της εφηβικής ομάδας του συλλόγου. Ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε στην ομάδα ύστερα από το πέρασμα του τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι η επιστροφή του είναι μία πρόκληση γι αυτόν.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του τμήματος Μπάσκετ του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασία της με τον προπονητή Κώστα Τελάκη, ο οποίος θα αναλάβει το «τιμόνι» της Εφηβικής ομάδας του ΑΣΕΔ για την περίοδο 2019-2020!

Ουσιαστικά, ο Κώστας επιστρέφει σε…γνώριμα λημέρια καθώς τις περιόδους 2015-2016 και 2016-2017 ήταν βασικό μέλος του προπονητικού team των «μπλε» στις ομάδες υποδομών…

Πιο συγκεκριμένα, την περίοδο 2016-2017 διετέλεσε βοηθός του Ευριπίδη Μελετιάδη στην ομάδα των Παίδων συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου της ΕΣΚΑ αλλά και του Χάλκινου Μεταλλίου στην Πανελλήνια φάση ενώ μια χρονιά νωρίτερα είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΣΚΑ ως πρώτος προπονητής!”.

Οι δηλώσεις του:

“Η επιστροφή μου στον ΑΣΕΔ δύο χρόνια αργότερα, αποτελεί σίγουρα μια πρόκληση για μένα… Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση του Συλλόγου που μου εμπιστεύεται τα «κλειδιά» της Εφηβικής ομάδας, θα προσπαθήσω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Μας περιμένει πολλή δουλειά ώστε αυτή η ομάδα να παρουσιαστεί έτσι όπως την ονειρευόμαστε…”.

Από την πλευρά του ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος Μπάσκετ, Λευτέρης Ζησιμάτος, σχολίασε: “Η επιλογή του Κώστα Τελάκη για το «τιμόνι» της Εφηβικής ομάδας ενισχύει σημαντικά το προπονητικό team του ΑΣΕΔ καθώς το ήθος του και η προπονητική του ικανότητα είναι κάτι παραπάνω από δεδομένα… Ο στόχος να είμαστε πρωταγωνιστές στις ομάδες υποδομών έχει αρχίσει να υλοποιείται…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…