Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Χουγκάζ: “Με τη βοήθεια του κόσμου να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε”

Χουγκάζ: “Με τη βοήθεια του κόσμου να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε”

nikos xougaz chougaz ethniki u19 servia

Ο Νίκος Χουγκάζ αισιοδοξεί για την πορεία της Εθνικής U19 στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που αρχίζει το Σάββατο στο Ηράκλειο, μετά τη φιλική νίκη με 69-62 επί της Σερβίας στα «Δύο Αοράκια».

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην άμυνα, αλλά το πρόβλημά μας ήταν ότι χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που ήμασταν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε λίγο σε αυτό το κομμάτι, αλλά βγάλαμε αντίδραση, κάναμε πολλά κλεψίματα και φτάσαμε στη νίκη», τόνισε ο 18χρονος φόργουορντ.

Όσο για τις βλέψεις της ελληνικής ομάδας στην προσεχή μεγάλη διοργάνωση, ο άσος του Πανιωνίου είπε: «Δουλεύουμε κάθε μέρα με τα κεφάλια κάτω. Είμαστε μια καλή παρέα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν μια καλύτερη πορεία. Αυτή η γενιά δεν έχει καταφέρει να φέρει μια μεγάλη επιτυχία, αλλά έχουμε μεγάλη θέληση με τη βοήθεια και του κόσμου να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Η διοργάνωση αυτή είναι ιδιαίτερη για τον ίδιο, καθώς φιλοξενείται στη γενέτειρά του. «Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στο Ηράκλειο, γιατί είναι και η πόλη που γεννήθηκα. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη», είπε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…