Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΑΣ ΠΑΟΚ: “Υπάρχει διάθεση συνεργασίας, συμφωνήθηκε να γίνουν νομικές ενέργειες”

ΑΣ ΠΑΟΚ: “Υπάρχει διάθεση συνεργασίας, συμφωνήθηκε να γίνουν νομικές ενέργειες”

PAOK e1560870135139

Το ebasket.gr σας ενημέρωσε για τις νομικές ενέργειες που τονίστηκε από τον Θανάση Κατσαρή ότι πρέπει να γίνουν για να προχωρήσει το θέμα του Γιώργου Καραμάνου. “Νέα σελίδα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ“, αναφέρει η ΚΑΕ ενώ ο Α.Σ. ΠΑΟΚ κρατά πιο χαμηλούς τόνους καθώς αναφέρει πως  “διαπιστώθηκε θετική διάθεση συνεργασίας των δύο πλευρών και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες οικονομικές και νομικές ενέργειες”.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Α.Σ.:

«Ο ΠΑΟΚ, ενημερώνει ότι την Τρίτη 18 Ιουνίου στα γραφεία του σωματείου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου κ. Αθανασίου Κατσαρή, του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και του υποψηφίου επενδυτή κ. Γεώργιου Καραμάνου και των συνεργατών του. Κατά την διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε θετική διάθεση συνεργασίας των δύο πλευρών και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες οικονομικές και νομικές ενέργειες, η ολοκλήρωση των οποίων θα αποτελέσει πρόκριμα για την τελική συμφωνία για την ανάληψη του managment της ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

Νωρίτερα, η ΚΑΕ με δική της ανακοίνωση είχε τονίσει ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων και συμφωνία.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ ανέφερε: 

“Νέα σελίδα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…