Κεντρική NBA Αποσύρθηκε ο Πάρκερ (vids)

Αποσύρθηκε ο Πάρκερ (vids)

tony parker

Τέλος στην τεράστια καριέρα του βάζει ο Τόνι Πάρκερ, όπως ο ίδιος δήλωσε στο “Undefeated“. Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσε η είδηση ότι η σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι η τελευταία για τον Γάλλο, και τελικά είναι γεγονός.

Ο κορυφαίος Γάλλος γκαρντ, που μαζί με τον Τζίνόμπιλι και τον Ντάνκαν έγραψαν ιστορία στους Σαν Αντόνιο Σπερς, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα στο ΝΒΑ, βάζει ένα τέλος στην τεράστια καριέρα του ένα χρόνο μετά από τον Αργεντινό.

Εκτός από τα τέσσερα δαχτυλίδια στην κορυφαία λίγκα του κόσμου, έχει βγει MVP των τελικών του 2007, ενώ έχει συμμετάσχει σε 5 Allsrtar game (2006, 2007, 2009, 2012, 2014).

Παράλληλα, έχει τέσσερα μετάλλια με την Εθνική Γαλλίας, με αποκορύφωμα το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της απόσυρσης του:

«Δεν μπορώ να είμαι άλλο ο Τόνι Πάρκερ. Αποσύρομαι. Αποφάσισα να μην ξαναπαίξω μπάσκετ. Πολλά με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Αν δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και αν δεν μπορώ να διεκδικήσω ένα πρωτάθλημα, δεν θέλω να παίξω άλλο μπάσκετ. Ήξερα ότι ήρθε η ώρα μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ούτε στα πιο τρελά μυο όνειρα δεν θα πίστευα ότι θα ζήσω τέτοιες στιγμές στο ΝΒΑ και στην Εθνική ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…